3 ting du skal huske når du skal på ferie

0 Comments

Når du skal afsted på ferie, så er det vigtigt at være godt pakket, og noget af det mest essentielle man kan pakke er hygiejnen. Man har ofte travlt med at komme afsted og derfor er en huskeliste en god ide. Dette er måske ikke den mest udførlige huskeliste til din rejse, og det er derfor vigtigt at du laver din egen. Jeg har dog alligevel tre ting som jeg føler burde være på alles huskeliste. Og så er de tilmed alle tre et godt valg når man gerne vil være en mere bæredygtig rejsende.

 

1: Et godt bambus håndklæde

Når man er afsted kan man ofte komme ud for situationer hvor man simpelthen bare har brug for et håndklæde. Den mest oplagte er nok badeferien, men hvad nu hvis du virkelig havner på skodhotellet? Det er derfor vigtigt at have et godt håndklæde, og det bedste håndklæde er et der ikke blot holder dig tør og varm men også hjælper naturen. Et økologisk håndklæde er ressourcebesparende, og så er der ikke rester af pesticider og kemiske processer i stoffet. Når det kommer til økologiske håndklæder så er bambus håndklæder et godt valg, da bambus i sig selv er ressourcebesparende at dyrke. Glem ikke dit bambus håndklæde!

 

2: En økologisk shampoo bar

En anden vigtig ting at have med sig i tasken er sæbe, og her er shampoo baren et klart valg. En shampoo bar er let at transportere i en lille pose eller æske, og når den er tørret ud, så er det absolut det sikreste at have i tasken. Så behøver man ikke bekymre sig om sæbeflasker der mister låget og flyder ud i bagagen. Tilmed så kan man få en økologisk sæbe bar uden kemi der er skadelig for hår og hovedbund. Når sæben er økologisk, så sikrer du også at der ikke er udledt kemikalier i naturen, da de slet ikke er blevet brugt i første omgang. Hvis du skal bruge andet sæbe er bivoks sæbe også et godt og grønnere valg.

 

3: En lækker silke kimono

Dette er måske ikke det vigtigste på folks huskeliste, men det gør det ikke til et dårligt valg til kufferten. Det er vigtigt at nyde en rejse, og specielt hvis du skal ned i varmen, så er en silke kimono et fantastisk stykke tøj at have med sig. Nydelse er nemlig både at føle sig glad og at se godt ud mens du gør det. En silke kimono kan både bruges til en aften på en lækker restaurant, en tur på stranden og som morgenkåbe. Silke er tilmed et materiale som godt kan produceres på en måde så den har stor bæredygtighed, og så er det samtidig holdbart, hvilket gør at du kan nyde din silke kimono i lang tid. Så anskaf en kimono af silke og nyd hver dag på ferie. Du kan finde shampoo bar og kimono på GreenTown.

Related Posts