5 Ting du skal opleve på Mallorca

0 Comments

Læs mere om hvad du kan opleve, hvis du skal en tur til Mallorca. Her kan du blive inspireret til at vælge et feriebolig med pool, spændende aktiviteter og meget andet.

Rundtur i åben bus

En af de mest populære oplevelser, der er på Mallorca, er en rundtur i åben bus. Her skal man blot sætte sig ind i bussen, og så kommer man rundt for at se diverse seværdigheder. Ruten har 18 stoppesteder, så man kan selv bestemme, hvor man vil stå på, og hvor man vil stå af. Du kommer blandt andet omkring Catedral El Seu, Almudaina Slot og Palmas strande. Man kan købe billetter, der enten varer i 24 eller 48 timer, og så kan du ellers komme ud for at se lidt af hvert, i hvor lang tid du gider.

 

Feriebolig med pool

Hvis du leder efter en lækker feriebolig på Mallorca, så kan det være, at det skal være en feriebolig med pool. Hvis man har sådan en feriebolig, så behøves man ikke at bevæge sig ud for at opleve en masse: Man kan nemlig opleve roen ved at bo i et hus med dejlige faciliteter.

 

Rundvisning i Hams-grotterne

Hams grotter ligger i Porto Cristo på Mallorcas Østkyst. Her kan du opleve storslående stalaktitter og endda opleve et musikalsk show, der bliver givet inde i grotterne.

 

Oplev den bedste udsigt

På Mallorcas vestkyst funder du Torre del Verger, der er placeret på en klippekant. Her kan du måske opleve den bedste udsigt på hele Mallorca. Oprindeligt blev det lille tårn bygget, fordi det skulle varsle om piratangreb. Du kommer hen til tårnet ved at gå over en lille bro, og herefter vil en lille jerntrappe få dig til toppen af tårnet.

 

Vandretur på Avenc de Son Pou

Du kan tage på en vandretur omkring grotten ved Avenc de Son Pou, som byder på en 8,8 km lang tur med smukke naturomgivelser. Her kan du koble af og trække den friske luft ind.

Related Posts