5 tips til at rejse så billigt som muligt

0 Comments

Vil du gerne ud at rejse, men har du ikke mange penge at gøre godt med, får du her et par gode fifs til, hvordan du kan komme ud at rejse så billigt som overhovedet muligt.

1 – Vær fleksibel med dine datoer

Først og fremmest kan det være en god idé at være fleksibel med dine datoer. Især når det kommer til booking af flybilletter.

 

Der er ofte en række datoer, hvor det er dyrere at rejse på end andre. Hvis dine flybilletter eks. koster 3.000 kroner, hvis du skal rejse om lørdagen, og hvis prisen kun er 1.500 kroner, hvis du rejser fra tirsdag til tirsdag i stedet, er det jo dejligt, hvis du har mulighed for at vælge afrejse tirsdag i stedet for.

 

På ServiceNews.dk – et nyhedsmedie for servicebranchen – da kan du også finde nyheder og artikler om rejsebureauer. En del rejsebureauer udgiver også pressemeddelelser om deres rejser, destinationer og priser på Pressemeddelelse.dk.

2 – Sammenlign priser på flybilletter

Så er det også altid en god idé at sammenligne priser på flybilletterne, da der kan være stor forskel på prisen, alt afhængig hvilket flyselskab du vælger at rejse med.

 

Står du eks. med valget mellem SAS og RyanAir, er det ofte meget billigere at flyve med sidstnævnte. Du skal dog være opmærksom på, at det tit kan give rejsetider sent eller tidligt på dagen i stedet for, og nogle gange flyver du til lidt mindre lufthavne i stedet for de store tættere på storbyen.

3 – Lav selv mad når du er på ferie

Det kan også være en rigtig god idé at lave mad selv, når du er på ferie. Det er tit dyrt at spise ude, og spiser du på restaurant hver eneste dag, kan det hurtige ende i mange tusinde kroner, når du er på ferie.

 

I samme omgang kan det være en god idé at leje dig ind et sted, hvor du har dit eget lille køkken, så du selv har mulighed for at lave noget mad.

4 – Find den billigste overnatning

Det er også en god idé at gå efter den billigste overnatning. Selvfølgelig skal du jo bo godt, men der kan altså være stor forskel på priserne på de hotellerne, og det kan også være, at det er værd at kigge på en løsning som AirBnB, hvor du kan leje hele lejligheder.

 

Du kan tit finde meget fine hotelværelser på 2- og 3-stjernet hoteller, og det koster ofte en brøkdel af, hvad det koster at booke sig ind på et 4- eller 5-stjernet hotel. Og med AirBnB kan du ofte også spare rigtig mange penge, hvis du vælger en lejlighed, der ikke lige ligger i centrum, men et par minutter derfra.

5 – Undgå at veksle penge

Sidst, men ikke mindst, kan det også være smart at bruge så få kontanter som muligt, når du er på ferie, så du i stedet kan bruge dit kort hver eneste gang, du skal købe noget.

 

Der er nemlig ofte relativt høje gebyr på, når du skal veksle penge, og skal du veksle eller hæve kontanter mange gange, ender du tit med at betale utroligt meget for at få vekslet pengene. Det kan både være ved alt for høje priser på valutaen, men også på de mange gebyr.

Related Posts