Er det Gardasøen som er stedet for dig og din familie?

0 Comments

Hvad betyder mest for dig og din familie, når i skal på ferie? er det shopping, restauranter og natteliv i byen, masser af bademuligheder, eller vandreture i bjergene som betyder mest?

Ved at tage til Italiens skønneste område Gardasøen vil i opleve at selvom i bor i byen, så er søen og bjergene ikke langt væk. Den nærmeste by ligger alligevel ikke mere end en kort køretur væk, så hvis i er på bilferie eller lejer en bil, skal i nok nå at se meget på kort tid. Tænk over hvad i vægter højst, på jeres ferie. Men ved at tage til Gardasøen, får i oplevet lidt af hvert.

 

Camping er bare én af overnatningsmulighederne ved Gardasøen. I vælger selv, om det er Camping i er mest til, eller en god nats søvn, på en af mange gode og smukke hoteller, med skøn udsigt. Hvis i ikke har en bil, så er der er skønne hoteller som i kan bo i, i nogle af de mange hyggelige byer ved Gardasøen. Hotellerne ved Gardasøen er meget forskellige. Der findes både  små, familieejede pensionater til store ressorts med alle mulige faciliteter.

 

Fordelene ved Gardasøen

 

Der er rigtig mange oplevelsesmuligheder ved Gardasøen. I kan både opleve seværdigheder som at besøge en dyrepark, en blomsterpark og eller et helt særligt gods. I kan også tage på shopping i de store byer i Norditalien, som Verona, Milano eller skønne Venedig.

 

I Gardaland findes endda en stor forlystelsespark og i kan også besøge Movieland som ligger i nærheden. Det vil børnene elske at være med på. Derudover findes der skøn natur som vandfald i kan tage forbi eller i kan vælge at tage ud og sejle på søen eller en tur med svævebane op i bjergene. I behøver altså ikke bruge hele dagen ved poolen, da der er masser af attraktioner og oplevelser i nærområdet.

 

Spørg din familie, hvad de helst kunne tænke sig at opleve. Hvad er deres forventninger til ferien. Vil de helst på bilferie, eller med fly og hotel? Vil de lege vildt, eller opleve naturen. Hvilken italiensk mad drømmer de om? Er de helt tossede med pizza, så find den bedste pizzarestaurant, så de får en madoplevelse de aldrig glemmer. Ja, mulighederne er mange.

 

Find også noget romantisk, at tage jer til, hvis i som par trænger til at koble fra. Hvor er der f.eks. en god vinbar? det er klart værd at undersøge. For dem findes der mange af i Italien.

 

Ligegyldigt hvad I søger og hvilke forventninger, som I har, så er Gardasøen et rigtig godt bud på den perfekte feriedestination til sommerferien. Og så er det eller bare at vælge til og fra.

Related Posts