Fejr ferien med drinks på fustage

0 Comments

Ahhh, så nåede du endelig ferien! Du har nok allerede en masse idéer til, hvad du skal lave i det her break fra den trivielle hverdag. Måske skal du ud at rejse og opleve verden. Men der er uden tvivl mange andre ting, der også står på din bucket list for ferien.

Måske skal du gå nogle lange ture, se nogle gode film, hygge med familien eller nyde ferien med drinks på fustage sammen med en masse gode venner. Den sidste var måske lidt ny for dig? Drinks på fustage er et af de helt store hits i 2021 – og det bliver formentlig kun endnu større i 2022. Så hvis du ikke har prøve drinks, du hælder fra en fustage endnu, så kan du jo helt oplagt prøve det i din ferie!

Så hvad går det her koncept ud på? Og hvorfor bør du bruge det til en fest i din ferie? Det bliver du meget klogere på i løbet ad dette blogindlæg.

 

Gør festen mere overskuelig med cocktails på fad

Du har nok prøvet en fest, hvor det var muligt for gæsterne selv at blande deres drinks – og det er sjældent en ret stor succes. Der er trods alt ikke ret mange af os, der er professionelle bartendere, og så bliver resultatet bare sjældent ret godt i den sidste ende.

Men det er slut, når du vælger at bruge drinks på fustage i din feriefest!

Når du vælger at bruge drinks på fustage i din ferie, så slipper du for at mixe noget som helst. Godt nok bør du måske lige fylde glasset med isterninger, men ellers hælder du bare færdigblandede drinks lige ned i glasset, og så er den klar. Det bliver næsten ikke nemmere.

Det kommer uden tvivl til at give dig mere overskud på selve dagen. Og det er næsten det vigtigste, nu hvor du holder ferie.

 

Hvad går drinks på fustage ud på?

Nu hvor det er et ret nyt koncept, bør vi muligvis beskrive det lidt mere detaljeret.

Drinks på fustage betyder, at du kan købe drinks, der allerede er blandet. Disse er hældt på en fustage (hvilket minder om en dispenser). Derfra kan du bare hælde den færdigblandede drink ned i dit glas – og så er der sådan set serveret!

Typisk kan du vælge mellem forskellige drinks. Det kan for eksempel være Mojito, Gin Hass, Basil Smash, Bramble og Beautiful Fool. De fleste af dem passer perfekt til feriestemningen med deres friske smag.

Du kan derfor sagtens finde en masse drinks på fustage, der falder lige i din smag. Så længe det er lavet af en dygtig bartender, så kommer drinksene til at smage præcis som en fancy bar. Det er derfor et forsøg værd, nu hvor du holder ferie!

Related Posts