Derfor er massage super effektfuldt på rejsen

0 Comments

Vi kender alle at hverdagen er travl og stressende. Den ene dag tager den anden af daglige gøremål. Derfor ser vi alle frem til en velfortjent ferie som kan få os alle ned i gear. Måske skal din ferie afholdes hjemme, i sommerhus i Danmark eller måske tager du til udlandet. Uanset er formålet af få tempoet ned, hygge sig med dem vi har kært og vende tilbage til hverdagen med genoptankede batterier. Derfor er det super afgørende at få slappet af eller foretage sig ting som får os til at slappe af. For nogen er det at ligger ved poolen dagen lang, andre nyder at læse mens nogle elsker aktiviteter der får dem til at slappe af. Uanset skal vi gøre det der giver os fornyet energi.

 

Derfor slapper vi af på ferien

Når vi går på ferie er det helt afgørende at få trukket stikket og ligge arbejdet på hylden for en periode. For nogle af os kommer dette nemt og for andre knap så nemt. Nogle af os er slemme til at være på telefonen, mailen og hvad eller der findes af kommunikationsplatforme. Undersøgelser viser dog, at en eneste forstyrrelse kan få os til at have arbejdet i underbevidstheden i op til 4 timer efter. 2 opkald eller arbejdsrelaterede opgaver på en dag i vores ferie kan derfor spolere feriemodet i hvad der svarer til en helt arbejdsdag.

Det er derfor helt afgørende du får hevet stikket og holdt fri. For kun på denne måde kan du vende tilbage til jobbet med friske batterier og gøre en forskel.

 

Hvad sker der når vi holder ferie

Når vi går på ferie tillader vi hovede at få en pause fra de opgaver som vi normalt tumler med. Underbevidstheden kommer helt ned i gear hvilket får kroppen til at slappe helt og aldeles af. Nervesystemet og hippocampus tager sig en slapper. Hippocampus er en del af hjernen der spiller en rolle når det kommer til orientering og hukommelse. Så kan du mærke du ikke husker så godt som du har gjort, ja så er det måske tid til en ferie.

Når du holder ferie vil dine muskler gradvist tillade sig selv at slappe af. Denne process vil tage længere tid jo længere du har været stresset samt jo ringere du er til at slappe helt af. Processen kan du fremskynde ved at gøre brug af en prodessionell massage fra Zency. Her vil din massør arbejdet med muskelvævet og blødgøre dette. Samtidig vil din der blive arbejdet med blodgennemstrømning hvilket fjerner affaldsstoffer der ophober sig i musklerne. Begge dele noget som vil gavne dig og reducere dit stresshormon i kroppen. Derfor er massage fra rigtig godt for dig som ønsker at koble helt af i forbindelse med din ferie.

Related Posts