Hvordan du finder en billig skiferie?

0 Comments

Når man leder efter en billig skiferie, så er det vigtigt man ikke sætter sine forventninger alt for højt op til både destination og bolig. Også prøv at vent med at bestil til omkring en uge før, også ikke have sat forventninger op omkring hvor skiferien skal gå til.

Hvis man vælger en større skiferie destination, som fx Val Thorens i Frankrig eller Ski Amade hvor Wagrain ligger under i Østrig. Så kommer du altså til at betale omkring 2300 for liftkortet i 6 dage. I disse kendte områder er der boligpriserne også langt højere end hvis man vælger nogle mindre alternativer. Vil man gerne til de her topdestinationer, så kan det være en god ide at kigge på de mindre byer som ligger i området, fx Maria Alm, hvis man vil til Wagrain eller Courchvel eller Brides Les Bains, hvis man vil til Val Thorens – også kaldt de tre dale.

Når du skal booke skiferie

Kan du undvære at skulle have guide, mad på hotel og disse goder. Så kan det være en ide at kigge mod AirBnB, og kigge på boliger. Dog skal man være lidt flere om at leje boligen før der er mange penge at spare her. En anden god mulighed er at tjekke SnowTrex eller Sunweb, som køre med super gode priser hvis man fx kun skal 2 afsted. Så kan det nærmest ikke svare sig at bestille gennem AirBnB, da de 2 selskaber køre med liftkortet inkl. I priserne. Vil du have større udvalg kan se liste over skirejsebureauer. Der kan være gode penge at spare.

Spar penge på transport

Her kan det være en god ide at søge mod Facebook grupper, hvor du kan spørge om andre skal samme vej også man kan køre sammen, hvis man er 1-2 personer. Eller kontakte nogle af de større rejseselskaber og høre om de har nogle pladser de vil sælge i en bus eller på et fly. Er man der i mod 3-5, så skal man tage bilen, da det så ikke koster mere end 5-700 pr person, alt efter hvilken bil man køre i.

 

Related Posts