Derfor kan en campingferie være den oplagte ferie

0 Comments

Ønsker du at tage på ferie, men mangler du samtidigt noget inspiration til hvorhen og hvordan? Verden har de seneste to år oplevet en markant ændring i den måde vi rejser på. Corona-virussen har for mange ændret deres sommerplaner og i værste tilfælde helt ødelagt dem.

Men der findes stadigvæk mange muligheder derude særligt, hvad angår rejseformer og steder værd at udforske. En meget mobil rejser form, der er oplagt til at udforske verden og ikke mindst Danmark på, er at tage på campingferie.

Campingferie på 2 måder

Der findes overordnet 2 måder, hvorpå du kan tage på campingferie, nemlig med campingvogn og autocamper. Den store forskel blandt de to mobile rejsemåder, er at du med campingvogn har en vogn sat fast å vedhænget af dit køretøj, såfremt at denne kan understøtte vognen. Derimod er en autocamper både et køretøj, men også en campingvogn. Det vil sige, at du med en autocamper køre rundt i din ”campingvogn”, hvorimod en campingvogn er en ekstern påhæng til din bil og lignende.

Valget afhænger typisk her af budgettet, hvor du har mulighed for at leje eller låne en af delene, såfremt at du ikke har budgettet til at købe dem. En campingvogn vil typisk her være i den billigere ende, hvorimod en autocamper er noget dyre, da det er køretøj med motor.

Camping hvorhenne?

Når du vælger at tage på campingferie, kan du i princippet tage hen, hvor end du har lyst til. Du kan nemlig med begge former overnatte i naturlige omgivelser. Det er til gengæld her værd at tage højde for terræn ændringer. Ligeledes kan du med begge to køre til udlandet eller rundt i Danmark. Finder du som mange andre danskere en større lyst til at rejse udenlands, er det værd at undersøge sikkerheden og nødvendige faciliteter, som du måtte have behov for.

De fleste vælger her at tage på campingferie på campingpladser, da disse i mange tilfælde vil have sikkerhed omkring sig. Herunder ikke mindst fere muligheder for socialt samvær med andre rejsende.

Der findes mange campingpladser rundt omkring i verden, hvor ikke nødvendigvis to er ens, hvorfor det kan anbefales at undersøge mulighederne nærmer.

Camping nær København

Udover udlandet findes der mange muligheder, når det kommer til campingferie indenrigs i Danmark. Selvom at Danmark for mange er langt fra lige så eksotisk som Spanien, har Danmark mange muligheder at byde på, når det kommer til seværdigheder og naturskønne områder. Du kan eksempelvis tage til den vestjyske hede, opleve Skagens hvor to have mødes, Vadehavet på Rømø og meget mere.

Er du bosat på Sjælland findes der også camping nær København, hvor du har mulighed for slå en campingferie og storbyferie sammen i et. Du kan for eksempel tage til Køge, hvor du kan tilgå både regional tog og S-tog, samt have mulighed for at udforske lokalsamfundet og naturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts