Din personlige rejse

0 Comments

Mange har udrejselyst, fordi de længe nu har været i isolation og man længe kun har befundet sig derhjemme uden de store oplevelser. Derfor er der ingen tvivl om, at så mange som muligt udnytter muligheden for at rejse så snart, at landet åbner op igen. Og hvorfor så ikke allerede nu planlægge den kommende rejse?

Praktisk og sjov ferie

Når rejseplanlægningen sætter i gang, er der først og fremmest mange praktiske gøremål, men der er også de gøremål, som er sjove. Du skal igennem al besværet med at bestille rejse, flybilletter, transport, forsikring m.m. Men du skal også huske den del, hvor du får lov til at komme i spil og udfolde dine kreative evner. Derfor vil vi herunder gennemgå en række af de rejsegøremål, som er med til at gøre din kommende rejse sjov og personlig, fordi du kan sætte dit eget præg på den. Særligt bagefter, hvor du endelig ikke skal sidde tilbage og glemme de gode minder, som du netop har fået på din rejse.

 

Et praktisk gøremål, som også er sjovt, er klistermærker. Klistermærker kan du bruge til at genkende dine egne ting – det kan være din kuffert, din taske eller elektroniske sager. Hvis du fx skal på en rejse, hvor du skal bo på et værelse med flere, kan det være en fordel, at du har tilføjet klistermærker til dine egne ting, så du kan genkende dem, men også så der ikke kan så nogen tvivl om, at det netop er dine ting, hvis du skulle forvilde sig hen til andre. Derudover er det også et hjælpsomt middel til at få dine ting tilbage igen, hvis du skulle miste dem under transport, i flyet eller på en restaurant, fordi dem der finder det, har dit navn. Klistermærker på kufferten er også en smart måde, hvor du kan genkende den. Det kan være et billede, et navn eller andet, som er genkendeligt for dig og dit øjne, men du kan også bruge klistermærker med dit navn på til at sikre dig, at det netop er din kuffert, som du får fat i, når du står ved båndet i lufthavnen.

 

Del minderne

Efter du er kommet hjem, bør du endelig ikke holde igen med at dele ud af dine minder og glæder ved din ferie. Derfor kan du med fordel få dine minder implementeret i dit hjem. Dette kan du gøre gennem fotoprint, men du kan også få lavet dine egne postkort. Herfra kan du så bruge dine postkort overalt og til flere ting. De små postkort er fx en del nemmere at have hængende på køleskabet i forhold til et helt billede eller når du skal sende en hilsen til nogle bekendte, venner eller familie, så kan du gøre det med stil med dine egne postkort. Mulighederne er mange, men vigtigst af alt, så får du delt dine minder med andre.

 

Med fotoprint får du muligheden for at forlænge ferien, fordi du kan hænge dine egne feriebilleder op i hjemmet. Vi kommer ofte hjem fra ferie og vil så gerne vise frem til andre, alt det som vi har oplevet, erfaret og ikke mindst fotograferet. Men billederne ender alt for ofte med at gå til spilde, fordi vi simpelthen ikke får dem vist nok. Men det kan du gøre noget ved. Med fotoprint kan du nemlig lave dine egne billeder, så du ikke skal investere i nogle dyre billeder, men du kan også bevare de minder, som du har fået på din ferie: en bestemt restaurant, et specielt sted for dig, en smuk solnedgang eller noget helt andet. Det er op til dig og dine minder.

 

Ferieminder skal bevares og rejsen skal være en oplevelse. Derfor kan du med ovenstående tre punkter få skabt din personlige rejse, hvor du er sikker på, at minderne ikke forsvinder efter. Men du kan også sikre dig, at du undervejs får sat dit helt eget præg på rejsen med klistermærker.

 

 

 

 

Related Posts