Tag på ferie med din cykel

0 Comments

Cykelferier i både ind- og udland er populært hos danskerne. Mange benytter deres cykel som udgangspunkt for transport eller motion, men flere og flere tager også på ferie med deres cykler i både Danmark, Europa og resten af verden. For at komme på cykelferie behøver du og din familie ikke at bruge en formue på cykler og udstyr, faktisk kan i blive rigtig godt kørende med billige cykler af super kvalitet.

 

Inden man vælger en cykel til sin ferie, bør man vurdere hvilket terræn man har planer om at udforske. Tager man sydpå, hvor der er stejle bakker og store bjerge, kan man sjældent nøjes med en klassisk dansk cykel med fodbremse og indvendige gear. Her har du brug for en lettere cykel med mange gear og kraftfulde bremser, så du kan håndtere både de stejle nedkørsler og lange stigninger. Hvis du ligeledes har planer om at køre på mere ufremkommeligt terræn med grus, sand osv. bør du sigte efter cykler lavet til den slags kørsel, eksempelvis mountainbikes, cross elle gravel bikes.

 

Det er en sand fornøjelse at tage på ferie med sin cykel. Hele familien kan medbringe deres cykler, og så får i både motion og har tid til at nyde landskabet – en faktor man ofte glemmer en smule når man rejser med bil. Selvom hele familien har brug for nye cykler for at komme på ferie, behøver i ikke at købe jer fattige på hverken cykler eller udstyr. Hos de fleste cykelhandlere i Danmark vil i blive præsenteret for et bredt udvalg af billige cykler til ethvert behov. Du finder både racercykler, mountainbikes, citybikes, motionscykler, børnecykler, elcykler og meget andet. De forskellige cykeltyper vil ofte være tilgængelige i flere forskellige prislejer, så i altid finder noget efter jeres behov.

 

Har i planer om at tage på ferie med jeres cykler herhjemme i Danmark, kan i ofte nøjes med de cykler i kører på til hverdag. Det kan dog være de har godt af en vask, justering og opstramning, men ellers er cyklerne som udgangspunkt fine til brug i det danske terræn. Det behøver som sagt ikke at være de dyreste af de dyreste cykler, mange stiller sig fint tilfredse med billige cykler til både hverdag, motion og ferie. Så længe du føler dig tilpas på din cykel, er der egentlig ikke så mange regler i forhold til hvilke modeller og prisniveauer man skal sigte efter.

 

Når i skal finde billige cykler til hele familien kan det være en god idé at besøge en større cykelhandler, hvor udvalget er stort. Her har i den bedste chance for at finde de helt rigtige cykler både til voksne og børn, og i vil ofte have mulighed for at vælge mellem flere modeller og farver. Nogle medbringer også deres børn på cykelferie i en barnestol eller i en cykeltrailer. Begge disse elementer kan monteres på de fleste cykler.

Related Posts