Disse lamper bør du overveje som campist

0 Comments

Uanset om vi befinder os derhjemme, i teltet eller i campingvognen, er belysningen en vigtig del af hvordan du trives dér hvor vi er. Hvis du allerede er campist, eller overvejer at blive det, kan du herunder læse om hvilke lampetyper vi anbefaler til camping og hvordan du får mest ud af netop disse lamper. I denne artikel, kan du både læse om campinglamper på batteri, plafonder til campingvognen og lamper der kan oplades. Hver lampetype har sin fordel, som du efter at have læst med herunder, forhåbentlig vil blive mere klogere på.

Campinglamper på batteri

Når man er på camping er det altid en fordel, at have et par lamper med, som ikke er afhængige af, at skulle sidde i strømstik. For det første kan uheldet være ude, hvor strømmen midlertidigt forsvinder, men det er også rart, at kunne sætte sig ud til havebordet med en lampe, når aftentimerne trænger sig på. Hvis man ligger i telt, er det selvfølgelig en endnu større fordel, at have en lampe der kan lyse, uden at være tilsluttet en stikkontakt.

Plafonder til campingvognen

Man får svært ved at finde en mere ideel lampe til campingvognen eller autocamperen end en plafond. Plafonder er de (ofte runde) lamper som er fastmonteret helt oppe i loftet eller på væggen. I en campingvogn eller en autocamper, er der typisk ikke alt for meget plads at gøre med, og derfor vil en pendel der hænger ned fra loftet ofte bare være i vejen. En anden ulempe ved en pendel i et køretøj er, at man vil skulle sørge for at fastspænde den inden man kører nogen vegne hver gang, for at undgå at den hænger og dingler og til sidst går i stykker. Plafonder giver et rigtigt godt lys, som spredes ud i hele lokalet. Derfor er der sjældent brug for mere end en enkelt eller to af slagsen, for at give det lys du har brug for i din campingvogn eller autocamper.

Lamper der kan oplades

Lamper der kan oplades er nogle af de mest anvendte lamper til campingturen. En opladelig lampe, giver dig nemlig både mulighed for at have den stående et fast sted i campingvognen eller autocamperen, ligesom den også kan bruges i forteltet, i haven eller hvor end der er brug for den. Opladelige lamper leveres, lige som almindelige lamper, med ledning, forskellen er bare, at de opladelige lamper kan tages ud hvorefter du får eksempelvis 4-5 lysetimer, uden lamper behøver være sluttet til strøm. De opladelige lamper laves også med indbygget højtaler, som både kan lyse og spille musik. Men tilslutter den via Bluetooth, hvorefter lampen spiller det musik du sætter på din smartphone eller tablet. De lamper vi har beskrevet herover, er blot et udpluk af de udendørslamper der kan bruges til campingturen.

 

Related Posts