EMS træning er vejen til bikinikroppen

0 Comments

Mange rejser igen ned til sydens sol og nyder varmen. Sommerferier sydpå blev booket og revet af hylderne. Mennesker var villige til at betale i dyre domme for at få smagen af varme, rejse og ferie. Derfor var det næsten umuligt at bestille rejser i skolernes sommerferie, medmindre man havde været ude i meget god tid. De få afbudsrejser, der var at finde, havde skyhøje priser og på trods af det, fik de ikke lov at ligge længe på markedet, før også de var væk. Vi har savnet sommer og sol. Varmen, der giver fregner og røde kinder, og den lune brise om aftenen minder os om, at vi har trukket stikket fra den travle hverdag. Kvalitetstid. Afslapning. Opladning. Varme sandstrande og klart blåt hav. Men en af de ting, som vi ofte glemmer, inden vi står og skal trække i badetøjet, er, følelsen af ikke at have en bikinikrop.  

 

Bikinikroppen…

Selvom der er sat stor fokus på body-positivity, er det svært at forklare følelsen på anden måde end ikke at se rigtig ud. Man ville gerne veje fem kilo mindre, eller være lidt mere stram på de rigtige steder. Tanken om, at hele stranden får lov at se appelsinhud og folder, er ubehagelig. Men det er sjældent noget, som man kan gøre noget ved, medmindre man har trænet længe før ferien startede. For det at tabe kilo, eller at tage på i muskler, er ikke et hurtigt og nemt projekt. Det kræver tid, energi og kontinuitet. Derfor er der mange, som ikke tager kampen op, selvom de kommer i tanke om ønsket et par måneder, inden ferien begynder. Men det er ærgerligt. For der findes måder, hvorpå man hurtigere kan få resultater af sin træning. En af disse metoder er EMS træning. 

 

EMS træning optimerer din træning

Med EMS træning oplever mange at se hurtigere resultater, end ved almindelig træning. EMS træning sætter fortsat krav til, at man rent faktisk træner. Men de elektroder, der sættes på kroppen under træningen, optimerer muskelaktiviteten, så man får mest muligt ud af det. Det er altså ikke en gratis omgang at benytte sig af EMS træning. Alligevel kan det være en brugbar metode for dem, som ønsker at se hurtigere resultater. Står man eksempelvis og skal på ferie, og ønsker man at smide et par kilo, eller blive mere markeret inden flyafgangen, kan man benytte EMS træning. For med EMS træning stimuleres musklerne til sit yderste, hvilket giver de hurtigste og bedste resultater. Men som tidligere nævnt kræver EMS træning, at man rent faktisk træner. Det er altså nødvendigt, at man har nok disciplin til at komme afsted til træning, så man kan få de resultater, som man ønsker. EMS træning er altså ikke en nem vej til en bikinikrop, som man kan være glad for. Men EMS træning er en effektiv måde at nå sit mål. 

Related Posts