Kostumefest? Hvad skal man tage på

0 Comments

Der er mange ting galt med samfundet i dag, men en af de værste er den måde, hvorpå folk bliver bedømt på deres udseende og deres sociale status. Uanset om det er den måde, de klæder sig på, den måde, de taler på, eller endda den måde, de ser ud på, bliver vi konstant bombarderet med budskaber, der fortæller os, at vi skal overholde visse standarder for at blive betragtet som “acceptable” Kostumefester er en fantastisk måde at kæmpe imod alt dette på. Til en kostumefest er alle ligeværdige. Ingen bliver dømt for deres udseende, fordi de jo har et kostume på. Det er en fantastisk måde at slå sig løs og have det sjovt på uden at bekymre sig om, hvorvidt man lever op til andres standarder eller ej. Men hvilket kostume skal man vælge? Mulighederne er uendelige og det kan være svært at beslutte. I denne artikel kan du få inspiration.

Klæd dig ud som en du ser op til

En af de mest oplagte udklædninger, er at klæde sig ud som en man ser op til. Det kan være alt lige fra præsidenter, musikere eller superhelte. Hvis man er rigtigt god til at efterligne en persons stil og udseende, kan man også være snedig og klæde sig ud som sin mor eller sin far, ellers måske ens gamle lære. Det vil få folk til at skulle gætte, da de ikke nødvendigvis kan se hvem personen er. Det er også en god ”ice breaker”.

Vælg den klassiske løsning

Vi husker alle sammen fastelavn fra vores barndom. Det kan også være at du i dag har børn og derfor stadig skal tage stilling til fastelavnskostumer. Uanset, så kender vi alle sammen de klassiske udklædninger herfra og det kan være den sikre løsning. Doktor, ninja, politimand eller heks. Det er ikke muligheder man mangler og mange af disse udklædninger er lette at udføre, så man behøver heller ikke at bruge en masse penge.

Hav modet til at skille dig ud

Mange vælger den sikre løsning, så hvis du gerne vil have opmærksomhed eller et kostume der leder folk til at snakke med dig, så gå all-in. Hvis du ikke kan komme på den rigtige idé, kan du bruger internettet til at finde inspiration. Du kan se på https://inspirationshuset.dk/ eller andre hjemmesider, der har artikler om alt mellem himmel og jord, som du herefter kan lade dig inspirere af og imponere de andre gæster med.

Related Posts