En hyggelig og spændende ferie til Rømø

0 Comments

Selvom Rømø er lille, er der masser af spændende ting man kan lave derhenne. Det er en smuk ø, fyldt med masser af flot og hyggelig natur. Der er altså masser af seværdigheder, og der derfor et perfekt sted at tage på ferie i Danmark.

Hvad kan du lave på Rømø?

På Rømø er der masser af seværdigheder. Rømø seværdigheder består af for eksempel en familiepark med sjov til hele familien, golf, labyrinter, hyggelig shopping på Lakolk, masser af lækker is og gode restauranter, smuk natur og ikke mindst en stor og lækker strand. Der er altså en masse sjove eller hyggelige ting, som både små og store kan være med til. Rømø seværdigheder er der nok af.

Derudover kan man altid gå en smuk tur sammen hele familien. Der er masser af små stier, og fordi det er en lille ø, kan man jo nærmest gå til det hele. Er det i sommertiden, er stranden jo altid et rart sted at være, hvor der ikke så langt fra kan findes både is og slushice, hvis det bliver for varmt. Og der er masser af plads på den strand, så du skal ikke bekymre dig om for mange mennesker.

Der er masser af gode restauranter, og det kan varmt anbefales at tage på fiskerestaurant, da øen Sild ligger i nærheden og det er en rigtig fisker ø. Du kan også tage på en lille færgetur til øen.

Alt det der sker

I sommerferien, de andre ferier og nogle gange bare i løbet af en weekend, sker der en masse spændende ting. Det kunne for eksempel være dragefestivalen. Det sker på den store strand, hvor der er masser af drager i vejret, både store og små. Dette er både smukt at se på, men det er også bare hyggeligt at gå rundt og kigge på de forskellige og nogle gange lidt skøre drager. Det er bare en af de mange ting, der sker på Rømø, som du kan være med til at opleve.

Related Posts