Få søvn på rejsen

0 Comments

Skal man på ferie, og er der lidt langt derhen, om det er i bil, fly, bus eller andet, kan det være meget rart at sove lidt. Det at sove på rejsen, gør at rejsen føltes lidt kortere, eller endda meget kortere. Men det er ikke altid nemt at falde i søvn, specielt ikke når det er helt lyst udenfor.

Sovemaske der dækker helt af

En af de helt åbenlyse ting du kan bruge her, er en sovemaske. En sovemaske dækker jo netop dine øjne, så der er helt sort. Det gør det en del nemmere at falde i søvn. Det er selvfølgelig vigtigt at finde en behagelig sovemaske eller sovebriller, hvilket er det samme. Det er altid godt med sovebriller som er lavet af silke, da det er meget behageligt.

En sovemaske kan gøre det meget nemmere for dig eller de andre med på turen at falde i søvn. Det gør det altså bare til en lidt bedre tur, hvis man kan få sovet lidt. Så er man også helt frisk, når man kommer til destinationen.

Hvad kan man ellers gøre?

Hvis du virkelig gerne vil sove på turen, men du har lidt svært ved det, er der også andre ting man kan gøre. Tag for eksempel en gode nakkepude med, eller bare en almindelig pude. Snup et tæppe eller to med, hvis du kommer til at fryse lidt. Så har du det måske lidt mere behageligt, og så vågner du heller ikke op med ondt i nakken.

Hvis det endnu ikke er nok, kan du også tage noget i ørene, for at slippe for støjen omkring dig. Det kan være noget afslappende musik, en podcast eller en god lydbog. Det er nemmere at falde i søvn, når der ikke er høje og larmende lyde i dit øre. Nu burde du kunne falde i søvn, når du både har sovemaske, pude, tæppe og stille musik eller en lidt halvkedelig podcast.

Related Posts