Er der en skattejæger gemt i dig?

0 Comments

Er du også typen, der elsker at tage på nye eventyr? Det kan være, at du mangler noget sjovt, som du kan lave i din sommerferie. Der er mange, der skal tilbringe deres sommer i Danmark i år, og det kan være, at du står i samme situation. Så kan det være, at du skal bruge noget af din tid på at tage på en lille skattejagt? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Hvad skal jeg lede efter?

Det er klart, at man leder efter noget, når man tager på skattejagt. Eller ville det heller ikke give så meget mening. Men hvad kan man så lede efter, hvis man gerne vil ud på en lille skattejagt? Det skal jo også helst være noget, som man rent faktisk bliver glad for. Det kan godt være, at det umiddelbart virker håbløst, at man skal kunne finde noget fedt i naturen, med mindre man selv har anbragt det der. Men der findes faktisk skjulte skatte i naturen. Det kan f.eks. være, at du skal gå på jagt efter noget, som du kan lave smykker med?

På jagt efter rav

Hvis du skal på jagt efter noget i naturen, der rent faktisk har værdi, så kan du med fordel gå på jagt efter rav. Det kan godt være, at det virker til at være meget svært at finde rav, men der findes heldigvis en metode, der gør det hele en del lettere. Vidste du godt, at der er noget, der hedder ravlygter, som man kan bruge, når man skal finde rav i naturen? Hvis du benytter dig af en ravlygte, så kan du godt regne med, at du kommer hjem med en succesfuld skattejagt.

Hvem skal med?

Det er sjovt at tage på skattejagt, og det kan være, at du kan finde andre, der også gerne vil være med. Det kan f.eks. være, du kender nogle, der kan være meget kreative med rav. Det kan også være, at du kender nogle børn, som kunne tænke sig at komme med på skattejagt. Det er klart noget, som man kan få en dag i sommerferien til at gå med. Du kan altså smøre en madpakke, som du tager med. Så kan du hurtigt få en hyggelig dag med dine venner eller sammen med noget familie. Det kan være, at du ender med at have et flot ravsmykke til sidst.

 

Related Posts