Her er 4 idéer til hvad du kan bruge sommerferien på

0 Comments

Kan du også mærke at det kribler i kroppen for at få fri og nyde sommerferien og det (forhåbentlige) gode sommervejr? Så er du ikke den eneste! Så snart påsken er ovre så kan sommeren næsten mærkes, og nu er der ikke mange dage tilbage før skolernes sommerferie starter og du kan nyde et par måneder fri!

Men hvornår er det nu lige at ferien starter? Bare rolig, Tid-og-sted hjælper dig med at holde styr på alle de vigtige ferie datoer, så alt du skal bekymre dig om er at planlægge, hvad du skal lave i ferien. Inde på hjemmesiden tid-og-sted.dk finder du en nedtælling til hver eneste ferie der er at finde i løbet af året.

Og sommerferie nedtællingen er snart forbi! Så hvad skal du egentlig bruge sommerferien på, nu hvor COVID-19 restriktioner lempes og verdenen begynder at se normal ud igen? Læs med herunder hvor du får 4 idéer til hvad du kan bruge sommerferien på!

  1. Tag på cykelferie og nyd den danske natur

En billig måde at tage på ferie på er at tage på cykelferie rundt i det danske land. Pak en taske og et telt på cyklen og så bare cykle derud af! Der er cykelruter rundt i hele landet, og en masse gratis bålpladser, teltpladser og shelters som du kan overnatte i. På denne måde kan du opleve de danske skove, de danske strande og flotte danske byer – til en lav pris.

  1. Book en rejse sydpå

Hvis du længes efter at rejse efter et år uden nogle udenlandsture, så er tiden til det nu! Mange lande begynder at åbne op og lade turister vende tilbage, så du kan nu finde super gode tilbud på rejser sydpå, hvor du kan slappe af på en lækker strand og spise noget god mad.

  1. Oplev Århus og København

Mange danskere glemmer nogle gange at besøge deres egen hovedstad, eller flotte Århus, som begge er pragteksemplarer på flotte storbyer i Danmark. Begge har meget at byde på, hyggelige små gader og caféer og interessant kultur og historie.

  1. Besøg vores nabo

Sverige byder på flot natur og hyggelige byer – blot en kort togtur fra Danmark! Tag på en hyggelig tur til Sveriges ødemark og flotte skove, eller besøg en af de flotte og charmerende svenske byer. Det er en kortere rejse som ikke kræver meget planlægning, men til gengæld byder det på en masse oplevelser.

Så mens du planlægger løs, så gå ind på tid-og-sted.dk og hold øje med nedtællingen til sommerferien 2021!

 

Related Posts