Europa – 9 fantastiske ferie muligheder

0 Comments

Som det før er sagt, så er at rejse at leve – og i Europa er der mange muligheder for at ”leve”. Når man skal vælge en rejsedestination, er der få steder i verden, der har lige så mange muligheder, som Europa; et historisk, kulturelt og geografisk område, der er anderledes fra ethvert andet kontinent på vores planet.

De forskellige steder, som rejsende kan besøge, er fødestedet for demokrati i Athen, de yndefulde kanaler i Venedig, renæssance bygningerne i Rom, Firenze, Napoleons storhed i Paris og de mauriske paladser i Tyrkiet, der har rester af verdens syv vidundere. Dette er et af de kontinenter, der er stolte af dens ekstraordinære arv; førende i verden indenfor mode, kunst, musik og design. Europa er et smukt sted at besøge, og der er ingen steder med historiske interesser og såvel naturskøn skønhed, som de mest populære destinationer i Europa:

  1. Rom: Italiens hovedstad er uovertruffen, når det kommer til den æstetiske dominans af dens antikke strukturer og dens imponerende historie. Colosseum i Italien, en af ​​verdens syv vidundere, ses af mange millioner mennesker årligt.
  2. Berlin: Hovedstaden i Tyskland. Nogle af de største bydele, du skal overvejes at besøge, inkluderer de grønne områder i det sydvestlige Berlin, det historiske centrum af Mitte og dejlige Prenzlauer Berg i nordøst.
  3. Wien: Det omtales ofte som en af ​​de smukkeste af alle hovedstæder i Europa. Kunst, økonomi og endda politik er rige på traditioner.
  4. Amsterdam: Berømt for sin lækre mad over hele verden. Denne by er rig på sine kulturelle aktiviteter og er fuld af blomstrende virksomheder og kunstnere.
  5. Barcelona: Denne by tilbyder en samling af fantastiske prøver inden for spansk kunst, mode, logi, samt kulinariske oplevelser. Barcelona er et fantastisk sted at planlægge ens ferie.
  6. Firenze: Denne by er dekoreret med små overdådige boliger, smarte spisesteder, overdreven charme og er kendt for dets store gæstfrihed.
  7. Venedig: En by der findes i den nordlige del af Italien, hjemsted for bla. pasta. Betragtes som et af de smukkeste steder (og byer) i verden. Venedig er også kendt under forskellige navne som f.eks. Vandbyen og brobyen.
  8. Paris: Frankrig kan for mange være den bedste løsning. Eiffeltårnet er en af ​​de mange vidunderlige monumenter, som du kan kan se i Paris.
  9. Stockholm: En stolthed fra Sverige. Som hovedstad er det også den mest populære destination for turister fra hele verden. Sverige har et meget roligt klima, dvs. fugtigt og køligt, og det er en forskelligartet by med hensyn til etnicitet og industri.

Disse er nogle af de bedste rejsedestinationer i Europa, og blandt de mange muligheder, vil vi især anbefale London, Paris og Rom. Er du interesseret i at vide, hvad en rejse til Europa koster? Så se priser på ferie i Europa her.

 

Related Posts