5 gode råd til overnatning i naturen

0 Comments

Vil du gerne på tur i naturen, og har du planer om at overnatte derude, har vi her samlet en række råd til dig, som du kan bruge, uanset om det bare handler om en nat eller en længere færd.

 

Webbureau.dk benytter teambuilding i naturen for at styrke sammenholdet – og det gør holdet bag Cyberkriminalitet.dk også.

1 – Tag et godt telt med

Først og fremmest kan det være en god idé at tage et godt telt med. Selvom du har mulighed for at sove i shelters eller under åben himmel, kan det være rart at kunne ligge i ly for både blæst, kryb og nysgerrige rådyr.

 

Find et telt der passer godt til dig og dit budget og det antal af personer, der skal sove i det.

2 – Du kan komme langt med en primus og en lille gasflaske

Hvis du gerne vil have mulighed for at lave mad ude i naturen, kan du faktisk komme langt med en lille primus, en gryde eller to og en lille gasflaske. Med det kan du lave ret så meget.

 

På den måde er det nemt lige at koge noget pasta eller nogle ris, og med en enkelt lille pande til kan du også stege det, du nu engang skal have til. Og det koster ikke så meget at købe.

3 – Tag kun det nødvendige med

Så er det også en rigtig god idé ikke at pakke alt for meget til din tur. Du skal jo huske på, at du skal slæbe på det hele, og jo mere du tager med, desto større oppakning får du også lov til at rende rundt med.

 

Kig dine ting igennem en gang eller to ekstra og tag så alt det fra, som du alligevel ikke kommer til at bruge. Du har med garanti pakket for meget tøj eller udstyr, og det fanger du nemmere, hvis du lige går dine ting igennem en gang eller to mere.

4 – Sjovere at tage på tur med gode venner

At tage på tur i naturen kan også være rigtig hyggeligt, hvis du tager afsted med en håndfuld gode venner. Så har du et par stykker af dem, er det jo oplagt at spørge, om de vil med på tur.

 

Det bliver ofte en langt sjovere tur, hvis du gør noget socialt ud af det. Med mindre det er en overlevelsestur for dig selv, er det jo bare med at invitere en god gruppe af dine venner med, så I kan få en fælles oplevelse i naturen.

5 – Prøv at overleve af naturen

Hvis du har mod på det, og hvis du gerne vil undgå at spise for meget pasta eller ris, kan du jo også vælge at prøve at overleve af naturen. Det er på ingen måde så nemt, som du måske tror, men det giver dig plads til at være kreativ, og det sætter krav til, at du måske kan tænke ud af boksen.

 

Så gælder det om at have fiskesnøren med, hvis du har planer om at få noget at spise på din tur. Det er en sjov udfordring at give til sig selv.

Related Posts