Få dine blue light briller så du er klar til rejsen

0 Comments

Verden åbner op igen, og det er igen tid til at pakke kufferterne og tage ude og opleve verdens mange vidundere. Der er dog chance for, at man helt har glemt, hvad der skal være inkluderet i sin kuffert. Husk underbukserne, et par sokker og nogle badeshorts, hvis man skal til de varme lande. Men der er måske også et nyt tilbehør, som man burde pakke i håndbagagen. Det er nemlig blue light briller, som burde være en del af alle rejsendes inventar.

Det lyder måske lidt af en mærkeligt tilbehør at bringe med sig på rejsen, for de bruges da kun når man skal sidde foran en skærm hele dagen. Efter du har læst denne artikel vil du forstå, hvorfor det er en nødvendighed at have med på rejsen. Her er 3 grunde til, hvorfor kvalitetsskærmbriller skal med på rejsen:

Undgå irriterede øjne og hovedpine

Når det kommer til at være på ferie, så vil man helst gerne have mest muligt ud af den begrænset periode, som man er ude. Det er derfor meget ubelejligt, hvis man må gå glip af en dag på grund af irriterede øjne og hovedpine. Det kan være at man er et sted hvor der er mange skærme der bliver ved med at lyse, eller man læser en bog på sin tablet. Alle disse ting kan medvirke til hovedpine og så videre. Det vil derfor mindske produktiviteten og have en negativ virkning på sin rejse.

Melatonin er en nødvendighed

Mange studier viser, at hvis man bliver udsat for blue light 2 timer før man går i seng, så mindsker der produktionen af melatoninproduktionen med minimum 22%. Det er drastisk nedgang og det kan igen være meget ubelejligt for ens rejse, hvis man ikke får søvn i løbet af natten og derfor skal være træt i løbet af dagen, hvor man helt vil opleve så meget som muligt.

Beskyt din sundhed

Det er også bevist at i sammenhæng med den nedsatte mængde melatonin, kan det have en negativ effekt på dit helbred. Når der vises lave niveauer af melatonin i kroppen, så kan det medfører sygdomme såsom kræft. Hvis man derfor vil ud og investere i et par så køb skærmbriller her for at få mest ud af din rejse. Der er ingen tid at spilde.

 

Related Posts