Skal turen gå sydpå i år?

0 Comments

Man spekulerer sig altid over, hvor sommerferien skal gå hen, men hvorfor ikke tage sydpå i år?

 

”Ja, men hvor skal jeg så tage hen?”

 

Det tænker du nok og her kommer nogle bud på, hvordan du med et rejsebureau kan finde den perfekte rejse til dit eller jeres behov.

 

Først og fremmest skal du finde et rejseselskab, som tilpasser jeres behov. De forskellige selskaber tilbyder forskellige rejser og her skal i altså gøre det klart, hvad behovet er. Altså hvilken type rejse, som du skal på. Skal det være charterferie, bilferie eller storbyferie f.eks. Der er mange muligheder – både hvad angår transportform og hvor meget, som du vil klare selv, men rejseselskaberne er klar til at hjælpe jer.

 

Sydpå – Sol, Pool og lækker strand

 

Hvis i skal sydpå, så anbefaler jeg at i vælger en Charterrejse. Faktisk er det også den mest populære rejseform, måske fordi man bare kan læne sig tilbage, mens rejsen planlægges af selskaberne og det ofte tilbyder solrige ferie, med strand, pool, all inclusive og nær byen. Ofte går charterrejserne til Mallorca, men du kan altså finde til en hel række af destinationer. Du kan også finde charterrejer til dig som måske er aktiv og ønsker at der er aktiviteter eller fitness center på dit hotet.

 

Du kan også fleksibelt selv vælge, hvor lang rejsen skal være. De fleste rejser i sommerferien mellem en uge og to uger, men de fleste selskaber er ret fleksible i forhold til rejsens længde. Kvaliteten af hotellerne er også blevet bedre med årene og du kan bo billigt på et 3-stjernet hotel, hvor du får så meget for pengene og stadig er en rigtig luksuriøs oplevelse.

 

Hvis i rejser mange mennesker sammen, er det nok bedre at se om i kan få mulighed for at få en lejlighed, så familien kan bo sammen. Men der er også noget hyggeligt i at bo på hotel og banke på hinandens døre og besøge hinanden.

 

Der er mange muligheder for aktiviteter og spisesteder nær de fleste hoteller, men hvis du vil nær studere det hotel du gerne vil bo på, så besøg tripadvisor og se hvad hotellet tilbyder, de forskellige gæsters anmeldelser og billeder. Her kan du ofte også læse om, hvis hotellet er allergi venligt eller lignende. Du kan også se hvilke faciliteter, shoppingmuligheder eller restauranter som ligger nær hotellet. Der er så mange muligheder, så husk at leg detektiv inden du bestiller, så du får tilpasset sommerferien bedst muligt.

 

Så overvej om ferien ikke skal gå sydpå i år (hvis coronaen ellers tillader det). Her får du nemlig alt det bedste i forhold til vejr, mad og afslapning.

 

Så find et godt rejseselskab og få bestilt din ferie sydpå.

Related Posts