Gode rejsetips til udlandet: Sådan får du mest for pengene

0 Comments

Det er alt for nemt at glemme, at man skal holde styr på en masse ting, inden man skal på ferie. Heldigvis har vi lavet denne artikel, hvor du får et godt overblik over ting du kan gøre hjemmefra, så du får mest muligt ud af dine penge på selve rejsen.

 

Mange danskere starter med at gå ned i banken og bestille rejsevaluta. Dette er en god start, og det er potentielt muligt at spare penge ved at gøre dette. Bankerne er generelt billigere end de forskellige vekselbureauer på banegårde og i lufthavne. Du kan dog sagtens få endnu mere for pengene – dette fortæller vi mere om senere i denne artikel.

 

Anskaf dig et kort, som giver dig en rejseforsikring

De fleste har heldigvis en rejseforsikring, der dækker, hvis der skulle ske noget. Hvis du dog ikke allerede har en, så kan det være en god idé at læse nøje med her. Den store fintech bank Revolut har nemlig et abonnement ved navn Metal, som giver dig mange fordele. En af disse fordele er verdensdækkende rejseforsikring. Denne forsikring dækker på både hospitaler og hos tandlæger.

 

Revolut Metal er selvfølgelig ikke gratis, men der er også mange andre fordele ved at have dette abonnement. Derudover kan vi også nævne, at hvis du ikke allerede nu har en erhvervskonto til din virksomhed, så tilbyder Revolut det også i form af en billig erhvervskonto. Danske banker tager op til 5000 kroner i oprettelsesgebyr, hvor Revolut tager nul kroner. Det er virkelig et godt tilbud, som du kan gøre brug af, hvis du alligevel skal oprette dig hos dem i forbindelse med din rejse på grund af rejseforsikringen.

 

For at se hvad rejseforsikringen dækker, bør du læse mere på deres hjemmeside, hvor du også kan finde betingelserne.

 

Lav mad selv

Det er selvfølgelig spændende at prøve den lokale mad, men det kan hurtigt løbe op i mange penge, hvis du skal spise ude hver dag. Ønsker under ingen omstændigheder at lave mad selv, når du er på ferie, så kan du overveje at spise på billigere restauranter i stedet for de dyre. På den måde sparer du lidt penge.

 

Pas på vekselgebyrer

Når du løber tør for din rejsevaluta, du fik nede i din danske bank, så kan du miste mange penge på grund af vekselgebyrer. Det kan du, hvis du anvender dit kreditkort, eller hvis du prøver at hæve penge i en hæveautomat.

 

Fulgte du vores tidligere tip omkring det at åbne en Revolut konto, så har du opnået endnu en fordel. Man kan nemlig hæve for 1500 kroner (eller tilsvarende i lokal valuta) i en hæveautomat helt gratis – også i udlandet. Denne begrænsning gør sig gældende for deres gratis konto, og hvis du har opgraderet til Metal, så er din begrænsning en del højere.

 

Kommer du til at hæve for mange penge, så skal du stadigvæk betale et gebyr der er mindre end din nuværende banks. Mange danskere betaler omkring 30 kroner for at hæve i udlandet på nuværende tidspunkt.

Related Posts