Har du også brug for at finde en måde at gemme de bedste ferieminder?

0 Comments

De fleste har deres billeder liggende på telefonen, men hvorfor ikke printe dem og samle dem i et fotoalbum. De fleste minder vil jo måske gå tabt, risikerer at blive slettet eller lignende og hvorfor ikke undgå den slags. Der er altså særlige fotos, der fortjener en at blive printet på fotopapir.

Du kan få dem printet i forskellige størrelser. Der er både større og mindre formater og du kan både få dem op at hænge i stuen, eller printe dem til dit fotoalbum, som du kan have liggende. Hvor skønt, ville det ikke være, hvis du fik gæster og kunne fortælle om dine bedste oplevelser og minder.

 

Det er også muligt at få billederne til at være på en kop, en nøglering, et håndklæde eller en musemåtte. Der er så mange muligheder. Men særligt ville det være en god idé at få sit ferieminde, ind i en fotobog.

 

Vi lever i en verden, hvor alt er blevet digitalt, men hvorfor ikke stille sig kritisk på områder som ferieminder. For nogle gange, er det skønt at vi kan sidde med tingene i hånden og ikke kun ved teknologisk grej. Der er noget særligt ved at sidde med et fotoalbum og særligt den dag, børnene er blevet store, hvor man kan sidde og fortælle børnene om, hvordan de var og hvad de gjorde og grine lidt af det.

 

Når det kommer til fremkaldelse af billeder, kan du gøre det online. Og selvom teknologien kan fylde meget, er det jo genialt som værktøj, når man online kan få printet billederne. Man kan gøre dette via hjemmesiden og her foregår det således at du uploader billederne fra enten mobil eller computer, og derefter vælger du det ønskede format, papirtype og design.

 

Når det er gjort, så er der ikke andet, end at vente på at billederne kommer med posten. Det er altså en genial løsning, hvis du går og har billeder fra din bryllupsdag, jeres bryllupsrejse, din bedste venindes polterabend eller andet, hvor du bare ikke kan lade være med at smile, hver gang du ser på billederne.

 

Du kan også få billederne lavet til en nøglering, som både du og din partner eller veninde har, så i begge kan mindes begivenheden og det er jo en helt genial gave, som jeg tror alle ville være taknemmelige for at få.

 

Så hvad enten du vil have fremkaldt din ferieminder eller andre særlige lejligheder, og om det skal være på fotopapir, i en fotobog eller på en nøglering, så kan det klart anbefales at få fremkaldt sine billeder – i stedet for bare at have dem liggende på telefonen.

Related Posts