Seværdigheder i Jylland: oplev VisionKayak – en seværdighed ud over det sædvanlige

0 Comments

Er du på jagt efter en seværdighed ud over det sædvanlige? Måske leder du specifikt efter seværdigheder i Jylland i Danmark? SÅ er turene i helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider på Limfjorden ved VisionKayak et rigtig godt bud! De gennemsigtige kajakker findes kun få steder i hele Europa, og VisionKayak er det første og originale sted med dem i Danmark og resten af Nord- og Centraleuropa. Der er altså virkelig tale om en helt unik chance for at få en helt unik oplevelse her, når du leder efter seværdigheder i Jylland i Danmark.

 

De helt gennemsigtige kano-/kajakker, kaldet GLASKAJAKTM, fungerer som enorme vandkikkerter, så du får en helt særlig chance for BÅDE at få en oplevelse og over overfladen, men også under Limfjordens vandspejl. Det betyder, at du udover at få en dejlig tur vandet altså også kan gå på opdagelse under overfladen og i alt Limfjordens ellers hemmelige og skjulte liv. Under vandet vil du finde krabber, småfisk, rejer, små søanemoner og meget andet liv, og du vil opleve, hvordan ålegræsset blidt bølger i fjordens blide vuggen.

 

VisionKayak er helt perfekt til dig, der leder efter seværdigheder i Jylland, som passer til både voksne og børn; det er nemlig både store, små og alle derimellem, der nyder turene. Du kan vælge mellem tre forskellige slags ture i GLASKAJAK TM: formiddagsture, solnedgangsture og fuldmåneture.

Formiddagsturene er perfekte til alle – uanset om I er to voksne på tur, der gerne vil nyde sommeren fra vandet, eller om I er en børnefamilie. Her er der også mest dagslys, så det er nemmest at se ned i vandet – så vil du have maksimal effekt af vandkikkert-oplevelsen, så er formiddagsturene et godt bud! Vi er på formiddagsturene tilbage på stranden ved Skive inden frokosttid, så børnene ikke når at blive sultne: og så kan I nyde madpakken på stranden eller besøge en af Skives mange dejlige restauranter.
De to aftenture, solnedgangs- og fuldmåneturene, er bedst egnede til lidt større børn og voksne, da det afhængig af datoen kan blive sent. Aftenturene følger nemlig solnedgangen, så det er vigtigt at tjekke, at den ikke kollidere med mindre børns sengetid – selvom man sagtens kan få sig en lur på vandet, mens ens forælder bagved ror. Aftenturene starter, mens der stadig er dagslys nok til at se ned i verdenen under vandet, men snart efter starter solnedgangens smukke farver, og så er det slet ikke sikkert, du får kigget så meget ned. Specielt ikke, hvis himlen samtidig prydes af fuldmånen.

 

Alle turene foregår på Limfjorden ved Skive – lige der, hvor Midtjylland, Nordjylland, Østjylland og Vestjylland mødes. Så uanset om du leder efter seværdigheder i Jylland generelt, eller du er på udkig efter seværdigheder i Midtjylland, seværdigheder i Nordjylland, seværdigheder i Østjylland eller seværdigheder i Vestjylland, så er turene i de helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider hos VisionKayak en sikker vinder.

 

Læs mere om turene her: www.visionkayak.com/ture

Related Posts