Styr på rejsen og dit tøjvalg

0 Comments

Det er sommer og du skal til at pakke kufferten til den næste fede rejse. Men problemet er altid en overfyldt kuffert og forkerte tøjvalg. Der er rigtig mange valg man skal tage, og det er altid en god ide at gøre længe før afrejse, så du kan nå at tænke det igennem og skifte ud, så du ender med den helt rigtige kuffert. Det kommer selvfølgelig også meget an på hvilken slags rejse du skal på. Er det badeferie, oplevelsesferie eller noget helt tredje. Hvis det er sommer, sol og pool er Pieces kjoler altid et rigtigt godt valg. Der er både lange, korte, enkelte, mønstrede, farverige, kortærmede og langærmede. Og hvis der er noget der kan gøre dig sommerglad, så er det en kjole man virkelig godt kan lide og som man føler sig godt tilpas i.

Lister er altid en god måde at forberede sig på, så du har det hele på skrift, og ikke går og glemmer det. Prioriter det vigtigste, og hvis der ikke er plads til mere det sidste, så gå kufferten igennem igen og se om der ikke kunne være noget du kan skifte ud med.

 

De vigtigste ting til din rejse

I sommerkollektionen fra Sofie Schnoor finder du alt fra solbriller, badetøj, solhatte til leggins, kjoler og fede T-shirts, og det er alt som noget du skal medbringe på din bade- eller shopping ferie. Det er også rigtig godt at have noget tøj med til hvis der skulle ske noget uventet såsom en fest, højtid, helligdag eller en fin tur ud at spise. Lige præcis hvis dette skulle opstå, er det rart at være forberedt fremfor at gå rundt i et par slidte leggins og en solbleget T-shirt. Du skal helt klart pakke minimum et sæt tøj i din kuffert, der kan fungere som pænt tøj, hvis du skal være præsentabel en aften på din ferie. Alt dette kan du finde fra sommerkollektionen fra Sofie Schnoor.

 

Tøj du nemt kan kombinere

Selvom du virkelig prøver, vil du aldrig med sikkerhed kunne forudse hvordan vejret bliver, der hvor du skal hen. Et godt trick er at pakke flere tynde lag, så du kan fjerne et lag, hvis det bliver varmt, og tage et ekstra lag på, hvis du fryser. Helt ensfarvet tøj er en del lettere at kombinere på kryds og tværs, end tøj der har mange mønstre. Og noget du virkelig skal huske på og tage til dig, er at pakke det tøj du også bruger mest om sommeren hjemme i Danmark, for det er som regel det du føler dig bedst komfortabelt i og pænest i, og det vil du savne hvis du ikke tager med. Pak helst ikke det tøj du ikke rigtig bruger derhjemme, da du højest sandsynligt heller ikke kommer til at bruge det på din ferie.

 

Related Posts