Husk at være beskyttet, når du skal ud og rejse

0 Comments

Hvis du skal ud og rejse, så skal du huske at være beskyttet – på flere forskellige måder. Det er vigtigt, fordi det ellers kan betyde, at du får en dårlig rejse.

Det kan f.eks. betyde, at du bliver syg og skal tage hjem før, eller det kan have andre konsekvenser, som denne artikel også vil komme ind på. Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal gøre for at være beskyttet under din rejse.

Husk kondom

Hvis du skal ud og rejse som single, så har du måske og et håb om, at du er heldig, når du er dernede. Det er der ingen skam i. Sex er godt og sundt, men det skal gøres under de rigtige forhold – du skal huske kondom.

Der er mange forskellige kondomer man kan vælge mellem, men du kan altid gå efter nogle, der nærmest føles som om, de ikke er der – hvis du nu ikke er fan af kondomer. Prøv f.eks. Durex Real Feel

og mærk forskellen! Eller rettere sagt: Mærk, at der ikke er den store forskel fra sex uden kondom.

Konsekvenser uden kondom

Hvis du husker kondom, så er du sikker på ikke at få en træls kønssygdom, som både kan gøre ondt, men som du også kan blive rigtig syg af Der er også de sexsygdomme, som f.eks. klamydia, som det ikke er alle, der kan mærke. Det lyder måske godt nok, men hvis du går med sygdommen i lang tid, kan det på sigt betyde, at du ikke kan få børn.

Husk vaccine

Dette er meget vigtigt! Husk vaccine når du skal ud og rejse! Det er f.eks. hvilke vacciner det er anbefales, man får, alt efter hvilket land man skal til. Tager man f.eks. udgangspunkt i, at du skal til Thailand, så skal du have vaccine mod Hepatitis A, Stivkrampe, Malaria, Japansk hjernebetændelse, Rabies, Hepatitis B og Tyfus. Du bør desuden overveje at få vaccine mod Tuberkulose og Kolera.

 

Related Posts