Huskelisten med børnetøj til ferien

0 Comments

Vi alle sammen trænger hvis til en god afslappende ferie med ungerne, efter de her ned lukkede perioder med corona, så når du skal have alle ungerne med ned i sydens sol, så er der er masse ting man skal huske af børnetøj som er uundværligt på badeferien. Vi kender det alle sammen dagene op til ferien er altid meget stressende, fordi der skal pakkes så meget og der skal helts være styr på det hele inden afgang, derfor har vi lavet en lille huskeliste til hvad du skal huske når du skal have ungerne med på ferie. Og så kan du jo med fordel bestille noget brugt babytøj eller brugt børnetøj inden du tager afsted, så du har fyldt garderoben op til ungerne når i kommer hjem, fordi der bliver altid glemt en masse når man skal hjem fra ferien, udover at glemme noget, så er der helt sikkert også noget tøj som bliver ødelagt eller slidt på ferien. Så slip for stressen når du kommer hjem, og bestil brugt babytøj eller brugt børnetøj hos littlerecycle.dk.

  1. Badetøj

Det allervigtigste når i skal på ferie med ungerne er helt klart badetøjet, det kan være bikini, blebadebukser, badebukser, badebluser. En ferie uden badetøj er ikke en rigtig ferie. Derfor må du aldrig glemme badetøjet.

Skal ungerne have nyt badetøj inden ferie, så kan du finde et stort udvalg her hos littlerecycle.dk af brugt badetøj.

 

  1. Shorts

En anden meget vigtigt tøj del at huske er helt klart shorts, der er en rigtig stor forskel på temperaturerne i syden i forhold til Danmark, så husk for gud skyld en masse shorts. Skulle det ske at du har glemt et par, så kan de lade sig gøre at købe nogle shorts dernede, men hvor god kvalitet og hvor længe de holder det kan guderne kun svare på.

 

Mangler i flere shorts til ferien, så kan i finde et stort udvalg hos littlerecycle.dk

 

  1. T-shirts

Mange glemmer ofte at have mange t-shirts med, og det er klart det er jo det sidste man tænker på. Derfor skal den selvfølgelig komme som nummer tre på listen. Altid husk at have masser af t-shirts med, så ungerne jævnligt kan skifte til noget rent eller hurtigt klæde om hvis i skal ned at spise frokost.

 

Mangler i flere t-shirts til ferien, så kan du finde et stort udvalg hos littlerecycle.dk

 

Er der andet du føler du mangler inden i tager afsted på ferie, så kan du se et kæmpe udvalg af brugt babytøj eller brugt børnetøj her hos littlerecycle.dk og få det leveret indenfor 1-2 hverdage efter køb. Er du ude i rigtig dårlig tid, så kan du altid ringe til os, så finder vi en løsning.

Se hele vores store udvalg af babytøj og børnetøj her.

 

Related Posts