Hvordan får vi nyheder i dag?

0 Comments

I dag får vi nyheder mange steder fra, f.eks. aviser, TV, nettet, radio osv. Vi får mange nyheder og vi får dem hurtigt. Alle de store avis huse har i dag et website med opdatering af nyheder hvert minut. Faktisk er de så hurtige til at opdater nyheder, at de kommer online inden de er helt klar. Tit ser man nyheder hvor der kun er overskriften og 1-2 linjer også teksten: Opdateres.

Det er fordi det gælder om at være først med alle nyheder.

Nyheder på nettet.

Det er på nettet, at den store nyhedskamp udkæmpes. Det gælder om at have mange brugere, så man kan sælge annoncer dyrt og tjene nogle penge.

De helt store spiller på nyheder på nettet er eb.dk, bt.dk, tv2.dk og dr.dk, men der findes mange flere også lokale nyhed sites.  Det kan være den lokale avis, radio eller TV kanal der driver dem.

Nyheder i Radioen.

Radioen var før det sted man gik hen for at få nyheder hurtigt. Der var radioavis hver time eller halve time. Det var måden at få hurtige nyheder, men i dag er de langsomme i forhold til nettet.

Radioaviser lever stadig og giver folk på mange arbejdspladser nyheder hele dagen, da man ikke altid kan komme på nettet. Næsten alle radiokanaler har deres egen nyheder 1 til 2 gange i timen.

TV-avisen og Nyhederne

Nyheder på TV er normalt faste tider om aftenen, hvor man får det store Nyhedes overblik. For nogle er disse nyheder gamle nyheder, da de kan være flere timer gamle. Ja, så stærkt går det i dag.

Nyheder på TV har dog en fordel, du får billeder og lyd på en gang og så går de mere i dybden på historien i forhold til mange andre nyhedsmedier.

Papir avisen – i postkassen eller hos købmanden.

Den lever endnu, dan gamle avis i papirform. Du kan købe den hos de fleste supermarkeder, købmanden eller kiosken. Du kan også få den direkte hjem i din postkasse med et avisabonnement.

Avisen har mistet mange læsere de sidste år, men den lever endnu og mange kan godt lide den hygge der er ved at læse nyheder i papirform.

Nyhederne er gamle i forhold til nettet, men de går mere i dybden med alle nyhederne.

Alle har sin plads på nyheds markedet.

Det er med nyheder, som med alt mulig andet, det forandre sig hele tiden. Heldigvis er de forskellige nyhedsmedier gode til at tilpasse sig. Mange fremtidsforsker havde dømt papiravisen ude, men de har været gode til at tilpasse sig med online avis og papiravisen samlet. Så når du købe en abonnent, så får du adgang til nyhederne online også.

Det er dog spændene hvad der sker i fremtiden omkring nyhedsmarkedet.

 

Related Posts