Hvorfor en massagepistol er en god ledsager på din ferie.

0 Comments

Hvad er en massagegun/massagepistol?

 

En massagepistol bruges først og fremmest til percussion terapi eller det, der hedder vibrationsmassage.

 

percussion massage er en god måde at massere ømme muskler efter fx en hård træning, men også hvis du bare føler for en god omgang massage. Massagepistolen er ikke et redskab kun forbeholdt atleter, men noget alle kan bruge.

 

En massagepistol er anderledes fra normale massageapparater, da den bruger små hurtige “slag” til at trænge ind og hjælpe med at løsne dine muskler, med afslapning og med din blodcirkulation.

 

Det kan derfor være en god ide at anskaffe dig en massagepistol, hvis du gerne vil være god mod dig selv, uden at skulle ud og bruge mange penge på en massør, hver gang.

Den er blevet meget populær de seneste år og det er der en grund til, det er noget alle kan bruge, den er super nem at betjene og så giver den gode resultater.

 

Hvordan kan den bruges?

 

En massagepistol, kommer som regelt med forskellige massagehoveder, som har forskellige egenskaber og bruges til forskellige ting, som fx et hoved til store muskelgrupper, et til de mindre muskelgrupper, en til massage på hver side af rygraden, til fødder osv.

 

En massagepistol er smart at have med på ferier, da uanset om det er en aktiv ferie eller en afslappende hvile ferie, så kan man have brug for en god omgang massage og med en massagepistol, kan du nemt give både dig selv, din ven eller din partner en lækker massage.

 

Den kan bruges (før og efter) stort set alle sportsgrene og aktiviteter, så om du har været ude og cykle den ene dag og ude og vandre den anden, kan en massagepistol til hver en tid, hjælpe dig med at varme musklerne op om morgenen, eller løsne dem om aftenen, efter en lang dags bevægelse.

Hvilken en massagepistol skal man så vælge?

 

Der er mange massagepistoler på markedet, med forskellige specifikationer og løfter, men et rigtig godt eksempel er den lækre massagegun fra BLAST.

 

Denne massagepistol, kommer med 8 forskellige massagehoveder, 20 hastigheder, samt lang batteritid på 4-6 timer.

 

Derudover er den lydsvag og har et lækkert design, med silicone håndtag og LED indikator.

 

Så hvis du er interesseret i at anskaffe dig en massagepistol til rejsen, træningen eller bare til hverdagsbrug, kan vi varmt anbefale Massage Gun ‘Elite Edition’ fra BLAST.

Related Posts