Nyt dansk rejseselskab slår dørene op

0 Comments

Nyt digitalt koncept indenfor rejsebranchen skyder dørene op

Travelday er en ny online rejseplatform som gør op med datidens services. Der er et spænd mellem de fysiske rejsebureauer som tilbyder en personlig og rigtig dygtig rådgivning, men ofte til en høj pris. På den anden side, har vi OTA’erne som også kaldes gør-det-selv tjenesterne. Det er sider hvor man kan finde hoteller og fly. Her finder man rigtig gode hoteller og de billigste flypriser, men ofte ved man ikke hvor man skal rejse hen.

Ved man f.eks. at rejsen går til Bali, så er det ikke noget problem at bruge booking.com eksempelvis. Ved man dog ikke at rejsen går til Bali, så er der lang vej igen før man bruger booking.com. Det hul der er imellem de to koncepter, vil travelday fylde ud ved at digitalisere rejsebureurernes service og viden, samtidig med at have OTA’ernes mange muligheder.

 

Sådan bliver dit foretrukne produkt i fremtiden

Travelday er sikre på, at de har fundet et hul i markedet, og vi kan kun give dem ret. Med deres koncept kan man nu finde den rejse, som matcher alle ens behov og ønsker til rejsen. Man går ind på siden og vælger hvor man gerne vil rejse fra og i hvilke rejseperiode man ønsker at rejse. Med en smart teknologi præsenterer systemet allerede rejser ud fra den bedste planlægning, de bedste destinationer ud fra tidligere bruger og pris. Herefter kan I se de forskellige rundrejser, prisen, hotellerne, flytider og aktiviteter på de enkelte destinationer.

 

Er man ikke tilfreds kan søgningen udvides. Herefter vælger man budget, hvilke rejsetyper man søger og hvor man gerne vil hen, og hvor man ikke vil hen! Ud fra det kommer der nu nye rejseanbefalinger. Både ud fra dine personlige præferencer, men stadig ud fra den data travelday har, til at tilbyde mest værdi på rejserne og tilbyde rejser til de bedste destinationer.

 

 

Sæt dit personlige præg på hele rejsesøgningen

For at gøre hele rejseoplevelsen mere personlig udvikler travelday en personlig profil til dig. Her kan du vælge de interesser du har til rejsen, så når du søger bliver søgningen endnu mere præcis og personlig ud fra dine interesser. Samtidig kan de holde øje, når der kommer billige rejser til steder du godt kunne tænke dig og rejse hen. Du får en alarm når den rigtige pris passer til dig!

 

Helt ærligt det er personligt, digitalt og utrolig smart. Med deres system, får du altid den billigste rejse som andre ikke kan matche. Samtidig kan du altid selv vælge hotellerne til og fra, så de passer til dine rejsebehov. Det bliver smart og vi kommer til at holde meget øje med dem i fremtiden, da rejsebranchen har brug for nyfortolkning.

Related Posts