Unikke oplevelser i Thailand eller Mexico

0 Comments

Mange vælger at sommerferien skal gå til et af de varme lande omkring Middelhavet, men hvis man virkelig ønsker at udvide sin horisont, bør man overveje at tage udenfor Europas grænser. Her kan man opleve kulturer, som kan give en unik oplevelse, ikke mindst når det kommer til maden. De bedste oplevelser findes i Thailand eller Mexico.

Thailandsk charme blandet med autentiske madoplevelser

Selvom Thailand er én af mange danskers fortrukne rejsedestinationer, bliver mange fanget i områder, der er tilrettelagt for turister. Derfor går man ofte glip af de unikke oplevelser, landet har at byde på; særligt det thailandske køkkens fortræffeligheder. Et godt tip vil derfor være, at man søger udenom turistrestauranter og madbuffeter, for i stedet for at opsøge de thailandske streetkøkkener.

Her kan du få den ultimative og mest autentiske smagsoplevelse, der i sidste ende vil give dig de bedste minder fra din tur til Thailand. Derfor bør man også opsøge et thailandsk marked, og virkelig mærke stemningen. Det thailandske folk er meget åbne, gæstfrie og smilende, og landet bliver ofte kaldet ’Smilets Land’. På den måde når man længst med stor tålmodighed og et smil, men når først atmosfæren er god, lægger de sig også i selen, for at give dig den ultimative smagsoplevelse. En af de retter man oftest støder på – og helt sikkert skal prøve – er Pad Thai. Et absolut must-have, og ønsker du at prøve retten af inden du rejser, kan du finde den mest autentiske opskrift her.

Mexicansk varme, fest og farver

Bliver det danske efterår eller vinteren for kold og grå, kan man med stor fordel finde ny energi i Mexico. Når vi herhjemme kæmper med regn, slud, vind og kuldegrader, kan man her få et varmt afbræk fra de grå toner. Og der er mange fantastiske steder at tage hen, hvor temperaturerne er behagelige og aldrig falder under 20 grader.

Som om det ikke var nok, har Mexico enormt meget at byde på, både kulturelt og med gode madoplevelser. Det mexicanske køkken er kendt for deres varme og krydrede retter, der vil give dig en smagsoplevelser uden lige. Man bør derfor også opsøge de autentiske mexicanske markeder, hvor musik, dans, farver og god mad fylder én, med en eksplosion af sanseindtryk. Her får man det bedste indblik i mexicansk kultur, som er præget af deres Mayaindianske historie, som man sjældent finder andre steder. Mens man er på markedet, kan den lille sult hurtigt melde sig, og her er der tilbud nok til at stille dig tilfreds, om det så er tacos, burritos eller churros. Hvis du ønsker at få et traditionelt mexicansk smagsindtryk inden du rejser – eller blot vil mindes de gode oplevelser – vil hjemmelavet churros være lige noget for dig. Det er nemt, lækkert og børnene elsker det.

 

 

Related Posts