Plej skønheden på ferien med en ansigtsrulle

0 Comments

Forår og sommer venter forude, og selvom corona sætter sine begrænsninger, så venter vi nok alle at holde en lang, varm sommerferie. Og her gælder det selvfølgelig om at pakke alt det praktiske, sjove og selvfølgelig ting til hverdagen og skønheden.

Toilettasken skal indeholde alle de nødvendige ting til personlig pleje. Hvor du med fordel kan tage en ansigtsrulle med i toilettasken. Plej skønheden på ferien med en ansigtsrulle der intet fylder og gavner ansigtets hud nemt og hurtigt, mens du slapper af alligevel.

Solcreme er essentiel

Solcremen skal selvfølgelig pakkes som det første. Solens UV-stråler er farlige, og hvis du skal i sydens sol skal toilettasken selvfølgelig indeholde tandbørste, dagcreme og den uundværlige solcreme. Her kan du med fordel købe små tuber der ikke fylder så meget, og derved er ganske praktisk at tage med overalt.

Plej huden

Du skal også have fugtgivende produkter til huden, hvor dagcreme, natcreme, håndcreme og måske hårolie ofte har sin plads i ferietasken. Hvis du vil spare plads, kan du med fordel vælge multiprodukter i en let og ikke fedtet version.

Sammen med de vigtige cremer bør du også pakke en ansigtsrulle eller gua sha sten til skønhedsrutinen. Ansigtsruller som også kaldes faceroller eller jaderoller er en gammel kinesisk skønhedsrutine, der også er blevet populær i den vestlige verden. Find inspiration med de forskellige typer på Faceroller.dk.

Hvad er ansigtsruller?

En ansigtsrulle er på størrelse med en almindelig skruetrækker, og har ofte en aflang glat sten i hver ende af stangen  Der bruges enten krystal sten med healende energi eller ansigtsruller i plastik eller metal.

Et rulleredskab hvor du ruller stenen henover huden, hvilket giver ansigtsmassage til at stimulerer blodcirkulation og hudens kollage.

Ansigtsruller findes i forskellige former, hvor en dermaroller ofte også kaldes ansigtsrulle, men dog består af små pigge der prikker hul i huden. Her vil den almindelige ansigtsrulle have en glat sten. Modeller med en sten i hver enden vil være udformet med en lille og stor sten.

Ansigtsruller med krystalsten vil ofte være med en jade, rosakvarts, ametyst eller bjergkrystal sten.

Hvorfor og hvordan bruger du ansigtsruller?

Ansigtsrulle giver massage til huden, hvilket er med at forebygge ældningen af huden. Her vil resultatet give mere glød til huden, helt ligesom det også kan hjælpe på hudens spændstighed. Det sker ved at bruge rulle teknikken henover huden der hjælper med at styrke blodgennemstrømning og cellevævet.

Ansigtsruller med naturlig sten der er naturlige kølige, vil kunne hjælpe på dæmpe hævelser og ophobninger. Her kan du med fordel køle stenene ned ved at lade rullen ”overnatte” i køleskabet natten over.

Brug rullen ganske simpel

Det er nemt at bruge en ansigtsrulle, tager ikke lang tid og kan bruges stort set alle steder.

Før du ruller henover ansigtet, bør rullen være ren. Helt ligesom du med fordel bør rense ansigtet inden massagen. Hvis rullen eller ansigtet er beskidt, vil du sprede bakterier og rulle ind i huden.

Du bruger en ansigtsrulle ved at rulle frem og tilbage eller op og ned. Rul aldrig i cirkler da stenens udformning kun er skabt til at rulle i lige linjer.

Ansigtsruller med to sten, her skal du bruge den store sten til de store områder i ansigtet. Og den lille sten bruges til de små områder omkring øjnene, tinding m.m.

Related Posts