Få sat huset i stand mens du rejser

0 Comments

Skal du snart på ferie? Men kunne du godt tænke dig, at det bliver uden en masse praktiske gøremål i baghovedet, til når du kommer hjem? Det kan vi godt forstå, da det giver den bedste ferie! Du kan derfor stærkt overveje at få sat huset i stand, mens du er på ferie.

Selvom tanken om at have fremmede håndværkere til at rende rundt i huset, mens du ikke er hjemme, kan være skræmmende, er der en god mening med galskaben. For disse håndværkere kan hjælpe dig til bunds i to do listen og glæde dig, når du kommer hjem.

Få en maler til at friske boligen op

Der er ikke noget mere demotiverende end at komme hjem til en masse gøremål efter en god ferie. Så hvorfor ikke få en maler til at klare væggene og lofterne derhjemme, mens du alligevel er væk? Så kan du få dig en glædelig overraskelse, når du kommer hjem – og vigtigst: du kan slappe af!

 

Det tager ikke meget mere end en kort søgning på maler Amager, Vejle eller Aalborg at finde en, der kan hjælpe dig.

Få en gartner til at ordne haven

Planlægger du at være væk i flere uger, kan det være godt givet ud at finde en gartner, der gerne vil komme forbi en eller to gange for at klippe græsset, vande blomsterne, og hvad der nu ellers er af gøremål i din have. For så skal du ikke skænke den en tanke, når du lander med flyet eller triller ind i indkørslen igen – og samtidig kan du nyde synet af en have, der har det rigtig godt.

Få en murer til at ordne murværket

Med en ejerbolig er der altid noget at give sig til. Især på de udvendige mure. Så har du en sokkel, der trænger til forkælelse eller en mur, der godt kunne trænge til nogle reparationer, er det bare med at få det ordnet, mens du er på ferie, så du ikke skal tænke videre over og på det igen, når vender retur.

 

 

 

Related Posts