Sådan vælger du de rigtige sko at tage med på ferie

0 Comments

Du skal på ferie! Det er så fedt og du glæder dig garanteret rigtig meget. Måske er det endda en rejse, som du har drømt om at lang tid, som endelig er blevet mulig. Det kan være, at det er en familieferie eller en solorejse? Måske skal du afsted med en af dine gode venner eller din kæreste?

Under alle omstændigheder kræver en ferie ordentlig forberedelse. Hvad skal du lave på ferien? Hvilke ting skal du se?

Én ting, der er utrolig vigtigt, er hvilke sko du skal have med på ferie. Er du i tvivl om dit skovalg til ferien, kan du læse med her og forhåbentligt blive lidt klogere.

 

Et par gode sko til storbyferien

Skal du på storbyferie, skal du forberede dig på, at du kommer til at gå en masse. Skal du gå meget kræver det, at du har et par gode sko. Ellers bliver ferien hurtigt rigtig sur og lang.

Til en storbyferien kan det anbefales, at du investerer i et par sneakers. Sneakers sidder nemlig godt på foden, de er lette og de er gode at gå i. Hjemmesider som Nordsko sælger massevis af flotte og gode sneakers, der vil være perfekte at tage med på storbyferien.

 

All inclusive skal nydes med sandaler

Skal du på all inclusive nede i varmen, er det oplagt at tage et par sandaler med. Sandaler er den perfekte afslapningssko og er ideel, når du er på ferie et sted med høje temperaturer.

Hvilken slags sandal du skal vælge, afhænger naturligvis af dine behov. Skal du bare dase den ved poolen eller skal du også ud på ture og se lokalområdet?

Har du planer om primært at være på hotellet, er et par flotte og spinkle sandaler en god idé. Skal du derimod være lidt mere aktiv, er det nok nødvendigt at vælge et par, der har lidt mere fokus på komfort.

 

Vandretur i skoven kræver godt fodtøj

Skal du på vandretur til f.eks. Norge eller Sverige, så skal du have et par gode vandrestøvler eller vandresko med. Om det skal være sko eller støvler kan afgøres af årstiden. Er det efterår eller vinter, skal du måske vælge et par støvler. Er det derimod sommer, kan du med fordel tage et par vandresko eller rigtige gode løbesko.

I den forbindelse skal du nok også huske at medbringe et pakke vabelplastre. Der er bare intet værre end vabler på en vandretur. For at undgå vabler kan du med fordel gå dine nye sko eller støvler til, inden du tager afsted.

 

Varme støvler til vinterferien

Skal du på vinterferie, kræver det, at du har et par gode vinterstøvler. De skal have ordentligt med fór, så dine fødder kan holde sig varme.

Selv hvis du tager på skiferie, skal du have nogle vinterstøvler med, selvom du formodentligt kommer til at have skistøvler på det meste af tiden. Skistøvler er dog ikke gode at gå i, hvorfor der vil opstå situationer, hvor du har brug for et par vinterstøvler.

Related Posts