Sælg huset og rejs verden rundt

0 Comments

Drømmer du også om at sige farvel til hverdagens hamsterhjul og så sejle jorden rundt de næste 3 år?

Prøv lige at forestille dig på en palmefyldt middelhavsø med en lækker kokosdrink i hånden, mens bølgerne blidt og beroligende skyller ind over det varme sand.

Alt imens du tænker på alle dem derhjemme i Danmark, som småstressede og uden overskud drøner rundt mellem hinanden, som små myrer på vej mod myretuen.

Men hvorfor blot lade det blive ved drømmen, når du potentielt kunne gøre den til virkelighed?

Det har vi valgt at skrive denne lille inspirerende artikel omkring.

Når bekymringerne sætter ind

Når en stor drøm som den indledningsvis skal realiseres, så er der naturligvis tusindvis af spørgsmål, som melder sig på banen.

Hvad skal jeg gøre med mit arbejde? Hvad skal der ske med huset? Kan det overhovedet lade sig gøre økonomisk? Hvad vil folk dog tænke?

Og sådan kan det hurtigt stikke af med bekymringer, hvilket der skal være plads til. Men hvis du virkelig er opsat på at pakke kufferten og rejse jorden rundt, så findes der heldigvis løsninger på de mange bekymringer.

Vi kan f.eks. tage udgangspunkt i en af de større af slagsen.

Hvad skal der ske med huset?

Det er klart, at hvis I ønsker at rejse væk i en lang periode, så skal I jo også overveje, om det giver mening at beholde huset.

I kunne derfor overveje at sælge huset, og på den måde også frisætte den opsparing, som I sikkert allerede har i ejendommen. På den måde skal I ikke bekymre jer om huset, når I er væk.

I kunne også overveje at lave familieoverdragelse, hvor I simpelthen giver boligen videre til jeres barn, og på den måde bliver boligen stadig i familiens hænder, men uden I direkte skal være en del af det.

Eventuelt, så kan du læse mere om en sådan form for ejendomshandel her: https://familiehandlen.dk/familieoverdragelse/

Hvor skal vi tage hen?

Med al tid i verden, kan det næsten være svært at overskue, hvor I lige skal tage hen. På rundrejse i Sydafrika måske? Sejle rundt i det Caribiske Øhav?  Tag op nord for Polarcirklen og oplev nordlyset.

Eller hvad med alle tre og meget mere. Ved at frigøre sig fra den normale 8-16 hverdag, så opstår der pludseligt helt nye muligheder, og du får måske sat livet i perspektiv ved at bruge det, på lige præcis det du går og drømmer om.

Nogle gange er det ikke selve den fysiske rejse, som egentlig er det vigtige, men simpelthen den rejse, som foregår inde i os selv.

Uanset hvad, så vil vi i hvert fald ønske dig rigtig god rejse.

 

Related Posts