Træn dig op til din ferie med Bootcamp

0 Comments

Når solens stråler kigger frem i starten af forårsmånederne, begynder vi for alvor at glæde os til, at det bliver sommer. I foråret får man et nyt skud energi, og det kan være lettere at finde motivation og overskud til at træne og spise sundt.

 

Hvis du, som så mange andre, går og venter på, at det bliver ferietid, kan du bruge ventetiden på at træne, så du er helt klar til sommeren, hvad end du skal på aktiv ferie eller har planer om at ligge på stranden og slappe af.

 

Træn dig op til aktiv ferie

Hvis du elsker at træne er en aktiv ferie lige noget for dig. Måske har du allerede en tradition om at tage på vandretur med nogle veninder eller sammen med kæresten, og måske er det første gang, du begiver dig ud i at skal på en aktiv ferie.

 

Der findes masser af muligheder for aktiv ferie i alle prislejer. Det kan være, du holder af vandreture enten herhjemme i Danmark eller måske i udlandet. Det kan også være, at du skal på en cykelferie, eller også skal du måske prøve sportressorts som for eksempel Club La Santa.

 

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Uanset hvilken type aktiv ferie du skal på, er det en god idé at træne inden, så du er i form til turen. Det gode er, at udsigten for en aktiv ferie i godt selskab kan motivere dig ekstra meget til at hoppe i træningstøjet, så det er bare med at udnytte den ekstra motivation. Du kan også træne sammen med andre og for eksempel melde dig til Bootcamp i Randers.

 

Træn dig sommerklar

Når sommeren melder sig, begynder man ofte at gå i flotte sommerkjoler og shorts. Mange mennesker føler sig ofte lidt utilpasse over at skulle viser deres ben frem, som har været pakket væk i lange bukser og tykke støvler det meste af vinteren.

 

Man skal aldrig føle, at man skal lave om på sin krop, eller at man ikke skal være glad for sin krop som den er, men selvværdet stiger en smule, hvis man træner og tager sig af sin krop, og så får man måske også mere lyst til at gå i shorts og sommerkjoler. Det kan være skønt at træne op til sommer, så man føler sig frisk og klar til at ligge på stranden og gå i sommertøj, men man skal altid huske at være glad for sin krop, som den er.

Related Posts