Smil til fotoalbummet

0 Comments

En af de bedste måder at mindes de rejser, man har været på, er at se billeder og video. Det har ikke altid været muligt at forevige ferie og rejser. Måske er det grunden til, at vi gør det så meget nu. Når man endelig kommer ud af Danmark og oplever kultur, vejr og mennesker i andre lande, er det oftest en pause fra hverdagslivet. Noget man har set frem til og nyder hele vejen igennem. Derfor er det også kun naturligt, at det er noget, man kan se tilbage på med glæde og længsel. Minder udviskes over tid, og billeder er en måde, hvorpå vi kan tages tilbage i tiden. Vores sanser genopfriskes, og pludselig står det hele klart igen. Men hvad nu, hvis man ikke kan lide at få taget billeder. Så kommer man hjem med en masse billeder af bjerge og søer, men intet som dokumenterer, at du var der i de gode øjeblikke omkring bålet eller på vandreturen. Der er måske en masse andre mennesker, som du rejste med eller lærte at kende. Men ingen vil, ved at bladre igennem fotoalbummet kunne vide, at du var med.

Fotogen eller bare usikker

Du er formentlig ikke den eneste, som ikke synes, det er det fedeste at få taget billeder. De fleste vil kunne komme i tanke om nogle, de kender, som helst undgår kameralinsen. Men vi ved ikke altid, hvorfor folk ikke vil. Nogle er formentlig bare ligeglade, men for mange er det et udtryk for usikkerhed. Noget af det mest hæmmende er at have skæve tænder. Mange med skæve tænder ville ønske, at de med et snuptag kunne få en tandregulering. Med lige tænder ville de stolt stille sig op foran kameraet. Men tandregulering er en længere proces, man skal igennem. En proces, som nogle var heldig at få som børn, mens andre må betale sig fra det som voksen. Men forestil dig, at du kunne spole tiden 40 år frem, sidde med dine børnebørn på skødet og vise billeder af deres bedstemor eller bedstefar, da de var rejst til de varme lande. Ikke bare billeder, som de selv kunne finde på Google. Men billeder fra da gamle mormor var ung og sad og røg vandpibe med en beduin. Så ville de da være ligeglade med om tænderne var lige, fordi du engang fik en tandregulering.

En tandregulering giver selvværd

Med en tandregulering vil man altså kunne opnå et bedre selvværd, som på den lange bane vil fjerne de usikkerheder, der ellers havde groet sig godt fast. For de skæve tænder er rettet ind, og smilet har været bredt på alle billeder lige siden. Så hvad skulle afholde en fra at få lavet en tandregulering? At andre ikke mener, at man bør ændre på sit udseende? Det er da fuldstændig irrelevant, hvis du i stedet sidder tilbage med billeder fra alle rejser, oplevelser og gode stunder, hvor dit smil afspejler den glæde, som du følte på det tidspunkt. Så få lavet den tandregulering, så dine minder kan stå lige så stærke som dit smil.

Related Posts