Trin til at blive en succesfuld og profitabel rejseblogger

0 Comments

Hvis du elsker at rejse, så kan du bruge denne guide til hvordan du starter og udvikler en rejseblog, plus vigtige måder at tjene en betydelig indkomst på som en succesrig rejseblogger.

 

Hvis du nogensinde har drømt om at blive rejseblogger, er her et realitetstjek – du kan få det til at ske og blive betalt for at gøre det, men det er ikke en nemt. Du skal være villig til at lægge timer og trængsel i at tjene penge på din blog.

 

Er det det værd? Helt bestemt. Er det så nemt som at skrive et par blogindlæg og kalde det en dag? Ikke helt.

 

I dag deler vi med dig realiteterne ved at være rejseblogger og de skridt, du skal tage for at slutte dig til deres rækker som en velbetalt rejsende.

Hvor meget kan du tjene som rejseblogger?

Du kan tjene så lidt som ingenting, eller du kan tjene en betydelig indkomst som rejseblogger. Det hele afhænger af din vedholdenhed og at have den rigtige indtægtsplan opsat.

 

Når alt kommer til alt, vokser efterspørgslen efter at læse rejseindhold online. Digitalt rejseindhold oplever tocifret vækst år-til-år.

 

Når du har fået dit fundament ordentligt lagt, kan du tjene over 20.000 kr. om måneden.

 

Bare rolig, hvis et årti med blogging lyder skræmmende for dig. Hvis du fortsætter med at udgive værdifuldt indhold regelmæssigt, vil dit publikum vokse, og det samme vil din kærlighed til håndværket.

 

Den vigtigste er at opbygge din udholdenhed på lang sigt. Hvis du gør det, vil du være milevidt foran normen, hvor hele 59,3 % af bloggere starter en blog og derefter forlader den.

 

Trin til at starte en rejseblog

Find et tema baseret på din rejsepassion

Dit første skridt er at finde en vinkel baseret på din rejsepassion. Du behøver ikke dække alt rejserelateret. Indsnæv i stedet en niche eller et tema.

 

For at begrænse det til ét rejsetema, spørg dig selv:

 

  • Hvad er det ved at rejse, du nyder mest?
  • Når du rejser, hvad drager du mest hen imod? Er det mennesker, kultur, mad, natur eller historie?

Undersøg og lær om dit nichepublikum

Når du har valgt dit nicheemne, er det tid til at foretage markedsundersøgelser. Dette trin er ikke valgfrit: markedsundersøgelser er afgørende for at forstå dit publikum og få klarhed over, hvad de er interesseret i.

 

I en nøddeskal:

 

  • Den eneste måde, du kan tjene din niche på, er ved at lære dem at kende. Brug sociale fællesskaber og en-til-en samtaler til at grave i folks problemer og finde måder, hvorpå din blog kan løse dem.
  • Begynd derefter at skrive.

 

Begynd at skrive regelmæssigt

Når folk spørger forfattere, hvordan de producerer så meget indhold, er svaret altid lidt skuffende, men sandt: vi begynder bare at skrive.

 

Du skal gøre det samme. Fordi din blog er noget, du skal følge med på lang sigt, så lad ikke din perfektionisme bremse dig ved startlinjen.

 

Din stil, stemme, indhold, formatering og så videre vil organisk udvikle sig over tid. Det vigtige er at begynde at skrive en blog, ikke at skrive den perfekt.

 

Køb dit domænenavn og vælg en bloggingplatform

Dit næste skridt er at købe dit domænenavn og købe hjemmeside.

 

Hvad angår blogging, er der adskillige platforme at vælge imellem, inklusive Blogger , WordPress og Squarespace.

Husk, at dit større mål er at tjene penge på dit websted, så hold øje med muligheden for at integrere din blog med alle de funktioner du har brug for.

 

Uanset hvilken domæneregistrator og platform du vælger, skal du sørge for at vælge dem, der fungerer bedst for dit budget og dine forretningsmål på lang sigt.

Related Posts