3 sjove aktiviteter for børnene på en charter-ferie

0 Comments

Når man vælger at booke en charterferie med hele familien, er det vigtigt, at der også er aktiviteter for de mindste. Ferien kan godt blive lidt lang for børnene, hvis den kun skal foregå på forældrenes præmisser. Ofte har de forskellige rejseselskaber en børneklub eller anden form for aktiviteter for børn. Gå efter et rejseselskab der har gode aktiviteter for børn. Så der du sikker på at ferien bliver en succes for alle i familien. Børnene har helt klart en fest, når underholdningen er i orden.

1. Ansigtsmaling sætter fantasien i gang

Ansigtsmaling er et hit os de fleste børn. Hvilken pige vil ikke gerne males som en ægte prinsesse eller en sommerfugl? Og drengene elsker at blive malet som drage eller et farligt rovdyr. På rigtig mange hoteller har de en ansigtsmaler, der maler børnene på bestemte tidspunkter i ugen.

Grib chancen og lad dit barn male. Det vil helt sikkert være et kæmpe hit. Ofte har den ansigtsmaler der maler børnene flere billeder til inspiration, så børnene kan blive malet lige som de gerne vil. En ansigtsmaler på hotellet er helt sikkert et hit hos de fleste børn.

2. Deltag i sjove konkurrencer

På mange hoteller arrangeres der konkurrencer i flere forskellige discipliner. Det kan være dansekonkurrencer, stoledans og meget andet.

Det er en super god måde for børnene at møde nye venner på. På den måde kommer de i kontakt med andre børn, og de vil have nogle at lege med i poolen og på legepladsen, mens mor og far solbader i liggestolen. Grib chancen og book et hotel hvor der er god underholdning til børnene. Glade børn giver glade forældre.

3. Minigolf er altid et hit

Mange større hoteller har minigolfbaner. Det er en sjov aktivitet ikke kun for børnene, men også for forældrene. Her er der rig mulighed for at dyste mod hinanden i familien og få et kærkomment afbræk fra sightseeing og solbadning.

Minigolf er sjovt for alle aldre, og bringer familien tættere sammen. Grin og hav det sjovt, samtidig med at I får jer rørt lidt. Minigolf kan også spilles af de lidt yngre børn, bare sørg for at ambitionsniveauet ikke sættes alt for højt. De større børn vil også have mulighed for selv at gå ned og spille uden forældrene. Det gør det muligt, at alle i familien kan lave det, de har allermest lyst til.

Related Posts