Hvor er der varmt – og hvor er det lækrest at tage på ferie?

0 Comments

Ja hvor er der egentligt varmt når man skal på ferie? – En ny dansk hjemmeside har svaret, de har nemlig samlet måned for måned deres bedste anbefalinger til hvor man skal rejse hen hvis skal gerne ville have lidt sol og varme på sin Ferie.

På hjemmesiden Hvorerdervarmt.dk kan man se måned for måned hvor der er bedst at rejse til.

Vi har set på nogle eksempler fra siden og noget af de vi ved rigtig mange er glade for er at rejse til Mexico i januar måned og netop det har de skrevet om, og lad og dykke lidt i det.

Udover at fortælle temperaturen på destinationen i de forskellige måneder giver siden også et indblik i hvor mange soltimer der er om dagen, hvad badevands temperaturen er, luftfugtigheden og flyvetiden fra Danmark.

Udover fakta fortæller siden også lidt om hvad der er at lave på de forskellige destinationer, her er hvad de skriver om Puerto Morelos i Mexico.

Snorkling og dykning – i havet og i undervandsgrotter

Tempelbyerne Chichen Itza, Coba og Tulum

Junglesafari, hvor du kan komme tæt på dyr og planter som er specifikke for området

Croco Con Zoo – Nedlagt krokodillefarm som nu fungerer som zoologisk have

Puerto Morelos Vandland – Vandland med masser af sjov for hele familien”

Desuden skriver siden om også om hvad slags valuta der er på destinationen og andre gode tips.

Hvem står bag ”hvor er der varmt”?

Siden er lavet af 2 danske iværksættere som selv stod med familien klar til at rejse, men da man gerne ikke vil udsættes for regn på ens ferie samt gode badetemperaturer til ungerne manglede de en guide der kunne fortælle om de bedste destinationer i de forskellige måneder.

De har selv lært at rejserne f.eks. til Asien er billige i sommerperioden, fordi der netop er regntid, ved man ikke det tror man bare det er årets tilbud, og straks hukker til. Men med familien på slæb, skal der helst ikke være alt for mange overraskelser af de negativt.

Det kan faktisk også være lidt for meget med solen, derfor skriver siden også om hvor varmt det kan blive om aftenen og om dagen, både i gennemsnit men også max temperatur.

Et eksempel på dette kunne være Dubai, her kan temperaturerne kommer op omkring de 40+ grader i sommermånederne, og det er ikke et hit hos ungerne, og heller ikke de voksne. Det er ikke til at være ude længere end 1 time når der er disse temperaturer.

Derfor skal man helst vente til oktober og frem før man tager til Dubai, det kan man læse mere om i deres side om Hvor er der varmt i oktober

Med siden håber de 2 danske iværksættere at skabe en side som kan guide danskerne til at finde en destination der passer til familien, så er du på ferie jagt så slå et smut forbi og se om i rammer rigtig i planlægningen eller om i ender i snevejr.

 

Related Posts