Det er nemt at rejse med en baby, hvis du har en slyngevugge

0 Comments

Det kan godt lade sig gøre at tage sin baby med på rejse. Der er nogle ekstra ting, der skal forberedes, og rejsen bliver selvfølgelig anderledes, end hvis man rejser selv eller som par. Det bliver ikke nødvendigvis dårligt, og det kan blive en rigtigt god tur, hvis bare der er styr på det praktiske. Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan rejse med din baby.

Forberedelser inden turen

Der er en række forberedelser inden turen, som kan være meget væsentligt. F.eks. når der skal bestilles flybilletter, kan man med fordel se efter hvad man får med i pakken. Der findes flyselskaber, som giver noget mere bagage med, når man rejser med et barn. Det kan være meget værd, da man ofte har brug for en masse praktiske ting, for at der er udstyr nok med til babyen. Alternativt kan man tænke i, hvordan man kan pakke lettere ned, så det ikke fylder så meget. Man kan f.eks. købe sig en slyngevugge, som er let og lækker at have med på rejsen. Den fylder næsten ingenting i tasken, og når man er på hotelværelset, kan den hænges på et stativ eller hænges direkte i hotelværelset. Der findes snart ikke nogen mere pladsbesparende løsning end den. Andre ting såsom vacciner og pas, skal man også have styr på inden afrejse.

Udstyr på rejsen

Der findes en lang række udstyr, som er relevant at have med til babyen. Den førnævnte slyngevugge er et af flere eksempler. Derudover kommer en babydyne, et soltelt til hvis man er på stranden, barnevognen, autostolen (kan evt. lejes på destinationen), myggenet, regnslag og evt. en lille rejsetaske, som passer i barnevognen. Det er også vigtigt at man får pakket f.eks. solcreme til babyer ned. Det kan eventuelt også købes på destinationen, men vær opmærksom på at de fleste feriesteder har høje priser på solcreme. Det er også vigtigt at have babyalarmen med, ligesom når man er derhjemme. Vær opmærksom på, at bleerne tager relativt meget plads i tasken, så sørg for, at kufferterne er store nok, så I kan komme godt afsted. Det gode ved bleer er, at de bliver brugt undervejs i ferien. Det giver god plads, til at tage ting med hjem, som man har købt på rejsen.

Afstem jeres forventninger

Hvis I er et par, der rejser med et spædbarn, er det en rigtigt god idé, hvis I afstemmer jeres forventninger til hinanden. Det er ikke helt de samme ting man kan, når man har en baby med på rejsen, men der kan være forskellige opfattelser af, hvad der er realistisk at nå på rejsen. Sørg for, at I har talt det godt igennem allerede inden rejsen, så I ikke bruger energien på turen på at være trætte af hinanden. Hvis I begge er enige om, hvad I nogenlunde kan forvente at nå, så bliver det med garanti en rigtigt god ferie. Rigtig god rejse til jer, der rejser med baby.

Related Posts

Få ro på rejsen

0 Comments

En øreprop er et materiale der indsættes i øregangen for…