Essentielle olier hvis du er solbrændt

0 Comments

Når du er på ferie, er der bare nogle ting du skal være opmærksom på, men vi kender alle sammen det at vi slipper solcremen lidt for tidligt, hvilket oftest resultere i en voldsom forbrænding og når skaden er sket er der ingen vej uden om, en kraftig solskoldning kan være et mareridt!

Mens du helt sikkert kan finde alle mulige komplicerede, kemisk-ladede lotioner og aloe vera gel cremer i dit lokale apotek beregnet til behandling af solskoldning, kan naturlige midler være faktisk vise sig endnu bedre. Her snakker vi naturligvis om det fantastiske essentielle olie, som ikke kun kan bruges i din diffuser.

 

Forskellige olier har forskellige antiinflammatoriske egenskaber, som også kan bruges til at gavne dit fysiske helbred. Du skal passe på at fortynde æteriske olier med vand eller en bærerolie som kokosolie for at undgå yderligere beskadigelse af din irriterede hud, hvis du har til hensigt at anvende dem topisk i en DIY-blanding. Men når det bruges korrekt, kan et par dråber æterisk olie være en fantastisk måde redde en solskoldning på.

 

Hvis din forbrænding er meget voldsomt, kan det dog være nødvendigt at søge lægehjælp, og æteriske olier bør ikke påføres på blæner eller åbne sår. Mens æteriske olier kan have mange sundhedsmæssige fordele, er de ikke en erstatning for traditionel medicin, og hvis du tror, ​​du måske har en komplikation fra solskoldning, er det helt sikkert værd at besøge din hudlæge. Du bør også spot-teste alle essentielle olier, du har til hensigt at anvende, blot for at sikre at du ikke har allergi.

 

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, når det kommer til at inkorporere æteriske olier i din hudplejerutine efter stranden, så frygt ej. Vi vil mægtigt gerne hjælpe dig med at vælge.

 

Her er lidt forskellige essentielle olier du kan anvende fra nordic diffuser, som er kvalitetsolier, organisk og lavet af de reneste ekstrakter fra planter, det fås ikke renere.

 

Tea tree

Tea tree olie er en alsidig essentiel olie. Det bruges til alt fra en naturlig deodorant til et naturligt insektafvisende middel. Det menes også at kunne hjælpe kroppens helingsproces, hjælpe huden med at absorbere fugt, og den kan have antiseptiske og antimikrobielle egenskaber – så tea tree olie kan potentielt hjælpe skoldet hud med at hele. Tea tree essentiel olie anbefales også som hudtoner, fordi det menes at hjælpe med at holde huden ren.Det kan vise sige rigtigt nyttitgt at bruge tea tree imod din forbrænding, da det fugter og renser uden, således den stille og roligt bliver pæn igen.

 

Lavendelolie

Hvis du er fortrolig med æteriske olier fra lavendel, kender du det sandsynligvis til dets mest almindelige anvendelser: for at mindske angst, lette søvnproblemer eller endda bare for sin behagelige duft. Men lavendel kan også være meget gavnligt for din hud, når den anvendes korrekt. Lavendel er blevet sagt at have kvaliteter, der kan lette ubehag – hvilket kan være en gave, hvis du har en særlig smertefuld solskoldning. For at få disse fordele behøver du ikke engang at anvende lavendel æterisk olie på din hud – bare indånding af duften kan have disse positive virkninger. Det kan dog også anvendes topisk, så længe det er korrekt fortyndet. Bestil dine essentielle olier her, således du kan forberede dig på sommeren solskoldninger!

 

Related Posts